Sen o vedomom sne, alebo snívalo sa mi LD :-)

Zážitky z vašich ciest v ríši vedomých snov

Moderátor: Moderátori

Milos6
Návštevník
Dátum registrácie: Pi Sep 14, 2007 19:28

Sen o vedomom sne, alebo sn

Príspevok od používateľa Milos6 »

Dva krát sa mi stalo, že počas sna sa mi začal snívať sen v ktorom som si bol sám seba vedomý. Naposledy to bolo minulú noc. V tomto sne vo sne som si uvedomil, že som vedomý, bol som z toho šťastný a robil som v podstate to, čo tu ľudia bežne píšu, že robili... potom nasledoval nejaký prelom a už som bol zobudený do sna a následne sa mi ešte snívali dva normálne sny.

Teraz mám v tom trochu zmätok :) Ako sa mi môže snívať sen o LD? Ak ma to už raz napadne, tak by som si mal byť vedomý skutočne, hm? Ďalšia možnosť je len tá, že to bol skutočný LD, len tá vedomosť bola taká biedna, že som to ráno považoval na normálny sen. Čo myslíte?
Používateľov profilový obrázok
DarkSoul
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Máj 02, 2005 9:44
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DarkSoul »

Bezny jav ktory sa stava ludom co s LD zacinaju. Je sposobeny nedostatocnou kontrolou nad snom. Casto sa to stavalo aj mne, mal som vedomy sen ktory skoncil falosnym prebudenim do ineho sna v ktorom som stratil kontrolu...
Som slepy ale chcem sa pozriet pravde do oci.
Používateľov profilový obrázok
dr.Katz
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Máj 01, 2005 21:32

Re: Sen o vedomom sne, alebo sn

Príspevok od používateľa dr.Katz »

jsou různé stupně lucidity a v každém LD to můžeš vnímat trošku jinak.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
Zenny
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Jan 28, 2007 11:00

Príspevok od používateľa Zenny »

ja som mal pred par dnami velmi cudny sen...uplne som mal pocit ako by vsetko bolo 100% skutocne, aj ked som si uvedomoval, ze som v sne a schvalne som aj skusil telekinezu, aby som sa uistil ci to je sen alebo realita, ale nefungovalo to a to ma uistilo v tom ze to je realita, ale v skutocnosti to bol sen :D ..inac na konci snu som stretol typka co tvrdil ze je moj duchovny guide a potom som sa zobudil s tym, ze som si cely sen pamatal do detailu.. :)
Alino
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Feb 10, 2007 12:13

Príspevok od používateľa Alino »

hej zenny ja som mal podobny zazitok tento tyzden tiez, mozno je nieco vo hviezdach.
Napísať odpoveď