Dva krát sa mi stalo, že počas sna sa mi začal snívať sen v ktorom som si bol sám seba vedomý. Naposledy to bolo minulú noc. V tomto sne vo sne som si uvedomil, že som vedomý, bol som z toho šťastný a robil som v podstate to, čo tu ľudia bežne píšu, že robili... potom nasledoval nejaký prelom a už som bol zobudený do sna a následne sa mi ešte snívali dva normálne sny.
Teraz mám v tom trochu zmätok Ako sa mi môže snívať sen o LD? Ak ma to už raz napadne, tak by som si mal byť vedomý skutočne, hm? Ďalšia možnosť je len tá, že to bol skutočný LD, len tá vedomosť bola taká biedna, že som to ráno považoval na normálny sen. Čo myslíte?
Sen o vedomom sne, alebo snívalo sa mi LD :-)
Moderátor: Moderátori
Re: Sen o vedomom sne, alebo sn
jsou různé stupně lucidity a v každém LD to můžeš vnímat trošku jinak.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
ja som mal pred par dnami velmi cudny sen...uplne som mal pocit ako by vsetko bolo 100% skutocne, aj ked som si uvedomoval, ze som v sne a schvalne som aj skusil telekinezu, aby som sa uistil ci to je sen alebo realita, ale nefungovalo to a to ma uistilo v tom ze to je realita, ale v skutocnosti to bol sen ..inac na konci snu som stretol typka co tvrdil ze je moj duchovny guide a potom som sa zobudil s tym, ze som si cely sen pamatal do detailu..