Hovori sa, ze sny maju nejaky vyznam, ze nam chcu nieco povedat...ale urcite sa vam uz stalo, ze hoci to nebol LD, tak mali ste obcas moznost nieco ovlplyvnit, ale tym sa zmeni aj ta sprava, ktoru sme mali dostat nie?
Ja som mal dnes napr. taky 20 minut dlhy sen, diali sa tam rozne veci, ktore tu nebudem pisat, ale mal som tam napr. na vyber, ze do ktoreho z 2 vytahov pojdem...to je prvy bod, kde som mohol ovplyvnit dej. Alebo na konci sna bol "boss", ktory vyzeral ako nejaky demon, 3x vyssi ako ja, a nad nim bol aj ukazovatel, ze kolko ma zivota, a pri nom som si ani tak velmi nemohol vybrat ci ho porazim, alebo nie, ale skor, ze ci sa mi ho vobec podari porazit(to je podobne, ako ked pred niecim utekate, a tam sa mozete napr. o nieco potknut, alebo jednoducho nebezite naplno, a to co vas nahana vas nakoniec dobehne, a tym sa zmeni zvysok sna)
No kazdopadne som ho porazil, potom som sa porozpraval s nejakym fararom, co tam bol nablizku, ktory nevyzeral velmi nadsene a potom som sa zobudil...inac pocas toho snu, som sa pokusal zobudit, ale neslo to...az ked som zabil toho demona...zaujimave...tak len tolko na zamyslenie
Zmena priebehu snov
Moderátor: Moderátori
Re: Zmena priebehu snov
JA SOM MAL SEN V KTOROM SA V LESE ZJAVILI DVE CESTY... VIEM ZE SOM SI VYBRAL CESTU O KTOREJ SOM VEDEL ZE SA VOLA OBETA..... A NA TEJ CESTE BOLI VSELIJAKE PRISERY A MONSTRA... ESTE TREBA DODAT ZE SOM BOL NA KONI A PRESKAKOVAL SOM TIE PRISERY.... A NESKOR SOM ICH AJ ZABIJAL PALICOU
zenny
Nehras vela videohier? (ukazovatel zivota nad demonom)
Ale nie. Aj mne sa stalo, ze som mal v sne na vyber. Napr. tento tyzden som mal sen, ze som bol uvezneni v kamennom komunistickom meste (tak mu hovorili). V meste bol pristav a prisla tam kapitalisticka lod (tiez ju tak volali) a zacala bombardovat mesto. Z väznice sa dalo ujst a ja som mal na vyber - ostat v meste / ist na lod. Vybral som si lod.
Nehras vela videohier? (ukazovatel zivota nad demonom)
Ale nie. Aj mne sa stalo, ze som mal v sne na vyber. Napr. tento tyzden som mal sen, ze som bol uvezneni v kamennom komunistickom meste (tak mu hovorili). V meste bol pristav a prisla tam kapitalisticka lod (tiez ju tak volali) a zacala bombardovat mesto. Z väznice sa dalo ujst a ja som mal na vyber - ostat v meste / ist na lod. Vybral som si lod.
mnohý a ani jeden