Dnes som mal LD, zacinalo sa to - ako vzdy - pri mojom dome. Uz den predtym som si naplanoval, co budem robit, ked budem mat dalsi LD, a tak som si spomenul ze sa chcem pozriet do buducnosti.
A tak som zvolal "chcem ist do buducnosti" a obraz sa rozmazal a za par sekund sa z malej dedinky, v ktorej byvam stalo futuristicke velkomesto(z mojho domu sa stal panelak) Vyletel som k oknu, a v nom bol nejaky chlapec a ja som sa spytal, ze aky je rok - povedal ze 2149..bolo zaujimave sa prechadzat po takom meste Pocas sna som cestoval aj do inych rokov, napr 4300 alebo 2012...ked tak nad tym rozmyslam, tak mi napadlo, ze nabuduce sa mozem pozriet aj do minulosti
No skratka bol to jeden z najlepsich snov ake som kedy mal(mozno aj najlepsi)
Vrelo odporucam vyskusat
Btw k dobremu dojmu zo sna napomohla aj vysoka kontrola(asi 90% veci co som chcel, sa stali), dlhe trvanie(aspon hodina cisteho casu) a aj jedno velmi realne falosne prebudenie
Cestovanie v case
Moderátor: Moderátori
Re: Cestovanie v case
Super zážitek, gratuluji. Zajímalo by mě, nakolik to byla skutečná budoucnost, ale to se asi nedovíme. Já plánuji cestu do minulosti, konkrétně jsem si vybral podívat se na kázání Ježíše, takže v nejbližší době dám vědět co jsem viděl já. Hodně štěstí!
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...