EtnoShop
Moderátor: Moderátori
- sammy
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Júl 11, 2005 23:46
- Kontaktovať používateľa:
EtnoShop
V priebehu prveho kvartalu noveho roka 2007 bude na Sk otvoreny internetovy obchod, ktory sa bude venovat predaju roznych knih, spiritualnych pomocok, relaxacnej hudby, dokumentarnych filmov, dekoracie, vonnych sviecok a tyciniek, rastlin, kvetin a v neposlednom rade aj etnobotanicky material(extrakty, listy) a rozny software, pre lepsie sebapoznanie.
Co si o tom myslite?
Co si o tom myslite?
Antes de morir veras el aro..
- SagitaX
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
Re: EtnoShop
ze super napad
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
- SagitaX
- Člen fóra
podla mna ludi co sa o taketo nieco zaujimaju je medzi nami viac nez si myslime...
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
- emčo
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Nov 16, 2005 13:15
Amen ! ..tomu som velmi rad, dufam, ze to tak naozaj je PS: Inak odkial toto presvedcenie ?SagitaX napísal:podla mna ludi co sa o taketo nieco zaujimaju je medzi nami viac nez si myslime...
Kazda dusa ma telo, nie naopak.
parada treba ist s dobou, ja jedine suhlasim, treba vyplnit diery na trhu a zasobit tych ktori o to mame zaujem.
[color=maroon][b][i]lubim... teda som...[/color][/b][/i]
- SagitaX
- Člen fóra
presvedcenie? hmm neviem s kade beriem taku istotu ale to sa ani nezda ale vela ludi sa o to ticho zaujima, niektory aj hlasno teda ako mi na tomto fore , ak na tej stranke bude dake pocitadlo tak verim tomu ze ak bude dobre spropagovana tak tie cisla budu dost velke...
- sammy
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Júl 11, 2005 23:46
Nedavno som ohladom toho nieco zistoval aj ja.. zistil som len tolko, ze sa pracuje na stranke, serveri a su uz dohodnuty dodavatelia. Cize sa mame na co tesit
Pracuje na tom jeden moj znamy, resp. clovek, ktory ma kedysi doucoval matematiku
Dufam, ze to uz coskoro bude online
Pracuje na tom jeden moj znamy, resp. clovek, ktory ma kedysi doucoval matematiku
Dufam, ze to uz coskoro bude online
Antes de morir veras el aro..
- SagitaX
- Člen fóra
dufam, ak tam bude nieco zaujimave tak hned im spravim nejaku trzbu