Lumokinéza a chronokinéza
Moderátori: RedHawk, Moderátori
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Feb 13, 2008 21:21
-
- Člen fóra
Re: Lumokin
No, v podstatě by to tak mělo být.
Někteří lidé tvrdí, že změna je život, ale ve skutečnosti znamená jen to, že se stalo něco, co jsme si přáli ze všeho nejméně... Kathleen Kelly
-
- Člen fóra
DarkSoul: Pokud tím "zhasnutím" myslel redukci světla vydávaného lampou, tak by to jít mělo
Někteří lidé tvrdí, že změna je život, ale ve skutečnosti znamená jen to, že se stalo něco, co jsme si přáli ze všeho nejméně... Kathleen Kelly
Lumokinéza je schopnosť manipulovať svetlom prostredníctvom riadenia toku fotónov. Lumokinetici najčastejšie zvyšujú jas svetla a jeho farbu. Lumokinéza sa často zamieňa s umbrakinézou, čo je schopnosť manipulácie s tieňmi a schopnosť znižovať svetlo zo svetelného zdroja.
Chronokinéza je definovaná ako schopnosť manipulácie času v zmysle jeho stláčania či rozťahovania. Touto schopnosťou sú údajne nadaní toltécki Nagualovia...
Chronokinéza je definovaná ako schopnosť manipulácie času v zmysle jeho stláčania či rozťahovania. Touto schopnosťou sú údajne nadaní toltécki Nagualovia...
- Hanyman
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 11:16
lumokineze muze udelat z naproste tmy svetlo tedy alespon z toho co jsem cetl podle me je ale ve tme lepsi soustredit se aby se vam zuzili zornicky v oku je to jednodussi na muj vkus a u me to funguje takze lip vidim ve tme, ale casto me potom boli oci na svetle a nedokazu se rozhodnout si koupit slunecni bryle
Re: Lumokinéza a chronokinéza
Lumokineza je ťažší "trik" schválne skúste ako keby vysávať slnko a svetlo z žiarovky a potom ho v úplnej tme vyžiariť.Ja som to trénoval cca. 3 týždne a to som svietenie trochu oslabil ako keď je slabší prúd (husté bolo na malej žiarovke takej vianočnej tú som vedel na sekundičku vypnúť) a keď som sa snažil vyžiariť tak na chvílu mi žiarili ruky ale tak strašne málo a som sa nato vykašlal pretože výsledky neboli uspokojivé
Stromy su vetšie ako my,zvieratá silnejšie ako my , živly múdrejšie ako my , a my si stále myslíme že sme prvý.
Ak by ste sa chceli naučiť nejaké techniky alebo si len pozrieť iný pohľad na magiu môžte navštíviť http://magiaenergie.wbl.sk/
Ak by ste sa chceli naučiť nejaké techniky alebo si len pozrieť iný pohľad na magiu môžte navštíviť http://magiaenergie.wbl.sk/