dneska rano jsem zkousel po dlouhe dobe metodu snury ( lana, provazu apod. ) a jak jsem si predstavoval, ze splham tak z niceho nic pri se prede mnou objevil kovovy rezaty zebrik a ja sem misto po lane zacal lezt po nem nahoru a najednou se mi spustil sileny silny pocit jako by ze me neco vychazelo ven ( jako kdyz stojim na zebriku a neco ze me po nem leze nahoru ).
Kdyz jsem nad tim premyslel, tak jedna vec je predstavovat si to splhani a druha vec je "byt v tom", tzn. realne to videt a realne se toho ucastnit. Stalo se to v rozmezi bdelosti a spanku, kdy zacnou pred ocima vyskakovat nahodne obrazy a sceny. Ma uvaha je, ze pokud bude mit clovek dost silnou vuli na to, aby vyvolal to co se me stalo dneska, tak se muze timto zpusobem jednoduse vystoupit z tela, ale otazka je kam ... jestli do LD nebo AC nebo jejich kombinace.
misto lana zebrik
Moderátor: Moderátori
mno a kam ses dostal teda?
ze bych to taky zkusil?
MOzna nemam uspech se zadnou metodou protoze mi dojde trpelivost driv nez by se uspech mohl vubec dostavit?
MOzna nemam uspech se zadnou metodou protoze mi dojde trpelivost driv nez by se uspech mohl vubec dostavit?
- Hanyman
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 11:16
Re: misto lana zebrik
hahahahhahahah to je hukot já pořád skoušim sňůru ale tohle je možná lepší technika fuckt dobrý
- Hanyman
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 11:16
Re: misto lana zebrik
tomu věřim Honzo