Jaké je LD???
Moderátor: Moderátori
Re: Jak
Musíš zkoušet, nevím. Možná by nebylo od věci v LD zapátrat po svém duchovním průvodci, zkus se těch lidiček tam zeptat kde ho najdeš, nebo si ho přičaruj, jestli to umíš. Já sám pátrám po svém průvodci, ale zatím jsem ho nenašel.Handuk napísal:dr.Katz napísal:Jo a nezapomeň na to, že ve snu jsi v takové hladině (alfa), kdy se můžeš věnovat svému vlastnímu zdokonalování, kdy je tvá mysl a podvědomí otevřeno a lze ji přeprogramovat.
O tom jsem ještě neslyšel , jak takové přeprogramování probíhá?
tiez som skusal privolat svojho snoveho ucitela ale bezvysledne.raz za mnou dokonca jeden chlapik prisiel ale chcel ma zabit,to asi nebol on...
a co je ta lucidna skola?
a co je ta lucidna skola?
"...houba je ve skutecnosti
inteligentní entitou, ne z tohoto sveta, ale mimozemskou, schopnou
prostrednictvím stavu transu sdelovat svou osobnost jako cosi prí
tomného v do nitra obráceném vnímání toho, kdo stav prožívá." Terence McKenna
no asi to je miesto, kde si zdokonalujes, alebo sa ucis nove LD schopnosti... naposledy som v jednom LD skusal vykuzlit fireballku, ale ked mi to neslo, tak som si povedal ze sa to skusim naucit v lucid school(vtedy som tam siel prvykrat) pamatam si, ze som bol v nejakej triede, kde boli normalne lavice a ziaci, ale tak po 10 sekundach som sa zobudil a nic som sa nenaucil a otvtedy som nemal vela prilezitosti tam ist zase
samozrejme ma napadlo,aky vyznam lucid school ma.len som chcel vediat,ako to asi funguje,ci je to napr. ako lucid crossroads atd.
"...houba je ve skutecnosti
no vyznam je len v tom, ze to je jedna z mnohych uloh na tejto stranke http://www.ld4all.com/forum/viewtopic.php?p=445408
Jo tu ulohu sem delal taky Kdyz sem tam prisel byla zrovna nejaka narozeninova oslava ale naucil sem se telekinezi ovladani casu a manipulovat s elektronikouZenny napísal:no vyznam je len v tom, ze to je jedna z mnohych uloh na tejto stranke http://www.ld4all.com/forum/viewtopic.php?p=445408
Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs