LD alebo len sen o LD
Moderátor: Moderátori
LD alebo len sen o LD
Zda sa mi že som mala tuto noc LD . Teda pekne od začiatku.
Stala som v nejakom betone (alebo niečom podobnom) a nemohla som sa pohnuť. V tom som si povedala že je to iba sen a začala som sa točiť aby som si LD udržala. Chcela som niekam isť ale v tom sen skončil. Celý čas som mala pocit že sa mi iba snivalo že som LD mala. Môže sa stať že sa mi iba snivalo že mam LD?
dufam že napíšete že to nie je možne. Bol by to už môj 2 LD zažitok. A to sa ani moc nesnažim
Stala som v nejakom betone (alebo niečom podobnom) a nemohla som sa pohnuť. V tom som si povedala že je to iba sen a začala som sa točiť aby som si LD udržala. Chcela som niekam isť ale v tom sen skončil. Celý čas som mala pocit že sa mi iba snivalo že som LD mala. Môže sa stať že sa mi iba snivalo že mam LD?
dufam že napíšete že to nie je možne. Bol by to už môj 2 LD zažitok. A to sa ani moc nesnažim
Re: LD alebo len sen o LD
Nahodou, mne sa raz snivalo, ze mam LD. Neviem, ako sa mi to podarilo, ale mozne to je...
mnohý a ani jeden
Jestliže sis ve snu řekla že je to sen, tak je to každopádně úspěch. Jestliže Ti jde o to vědět jestli to bylo pravé LD nebo nebylo, tak bys musela znát definici LD.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
No, je rozdiel medzi snom o LD a LD v snegeorg napísal:Nahodou, mne sa raz snivalo, ze mam LD. Neviem, ako sa mi to podarilo, ale mozne to je...
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Feb 13, 2008 21:21
Doktore, jde vůbec LD uspokojivě definovat?
Někteří lidé tvrdí, že změna je život, ale ve skutečnosti znamená jen to, že se stalo něco, co jsme si přáli ze všeho nejméně... Kathleen Kelly
a jsme u toho, definice LD... zkus něco vymyslet (a já ti to vyvrátím )
Je. A mne sa zda, ze sa mi snivalo o tom, ze lucidne snivam.Zenny napísal:No, je rozdiel medzi snom o LD a LD v sne
Dr. : LD je to, ked si v sne uvedomis, ze snivas a mozes svoj sen ovladat. Je tak, alebo nie ?
mnohý a ani jeden
Není to tak Georgi, protože v některých snech sice vím že jsem ve snu, ale nedaří se mi jej ovládat. Dle tvé definice by to nebylo LD, ale já myslím že je.
to ste mi nemohli niekto napisať hned na začiatku? . ale ok teraz som už spokojna. za ten čas čo viem o ld niečo viac (asi pol roka) som mala už 2 ld. a to sa ani moc nesnažim. píšem snovy denník ked stiham a test reality spravim tak 2 krat pred spanim lebo počas dňa ma to ani nenapadne. občas si opakujem chvilu pred spanim že voladam svoje sny no vtedy ld nemam.
pipa
nj, ale v takychto veciach nikdy nevies...
To mas dobre, ze mas LD aj ked sa nejak extra nesnazis. Ja ked som sa tomu venoval som mal asi 5 LD, potom som od toho upustil, ale zase chcem mat LD, tak som si zacal pisat snovy dennik, a citim, ze som na dobrej ceste
Tak nech nam to ide.
nj, ale v takychto veciach nikdy nevies...
To mas dobre, ze mas LD aj ked sa nejak extra nesnazis. Ja ked som sa tomu venoval som mal asi 5 LD, potom som od toho upustil, ale zase chcem mat LD, tak som si zacal pisat snovy dennik, a citim, ze som na dobrej ceste
Tak nech nam to ide.
mnohý a ani jeden