ako poslat energiu??
Moderátori: RedHawk, Moderátori
ako poslat energiu??
cawte, neviete abo by sa dala poslat enegria tomu kto je chory alebo sa citi zle??ale na dialku ked neni pri vas
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Feb 13, 2008 21:21
Re: ako poslat energiu??
Na dálku tuším posílají energii "reikisti" druhého stupně, ale řekla bych, že pokud s ní umíš, stačí se zaměřit v duchu na danou osobu - myslet na něj a prostě mu energii poslat. Já ovšem raději pracuju s člověkem osobně, nicméně chápu, že občas to prostě není možné, každopádně líp svou myšlenku asi nevyjádřím
Někteří lidé tvrdí, že změna je život, ale ve skutečnosti znamená jen to, že se stalo něco, co jsme si přáli ze všeho nejméně... Kathleen Kelly
energiu na dialku sa da posielat bezne, ako napisala Jacq tak reiki 2. stupna to vie ale da sa to i pri inych sposoboch energetickeho liecenia.
Vacsinou pri praci na dialku vyzadujem 1. kontakt osobny
Vacsinou pri praci na dialku vyzadujem 1. kontakt osobny
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Len v prípade, že posielaš svoju energiu. Posielať môžeš aj iné druhy energií, v takom prípade si len smerovač, so svojou energiou nepracuješ a tak nemáš o čo prísť.Len v prípade, že posielaš svoju energiu. Posielať môžeš aj iné druhy energií, v takom prípade si len smerovač, so svojou energiou nepracuješ a tak nemáš o čo prísť.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
jj, dá sa to... hovorí sa tomu energetický vampírizmus...
WW6, energeticky vampirizmus asi neodporucas, asi ma iste vedlajsie ucinky, alebo nie ?
mnohý a ani jeden
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- emčo
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Nov 16, 2005 13:15
Vyslovene k tvoje otazke som ti chcel napisat, ze nemozes len tak, ked si zmyslis, poslat niekomu energiu s umyslom liecit. Na taketo ukony potrebujes "povolenia" a vediet vsetky rizika...ked chces niekomu posielat energiu, svoju, moze to byt jedine vo forme lasky.loveless napísal:cawte, neviete abo by sa dala poslat enegria tomu kto je chory alebo sa citi zle??ale na dialku ked neni pri vas
Kazda dusa ma telo, nie naopak.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- emčo
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Nov 16, 2005 13:15
Rozne...ja si predstavujem jedno obrovske svetelne srdce, ktore ziari ako slnko a ma obrovsku energiu (ty pouzi gulu, kvader, "Boha", sum..hocico, co ti vyhovuje) a predstavujem si ako mi odovzdava energiu. Tu energiu prijmam srdcovou cakrou, ktora je taky cas vyslovene aktivna a vizualizacia energie smerujucej ku mne je vo forme luca, alebo stuhy, alebo tekutiny (kazdemu funguje nieco ine).. mam to este podelene na farby, kde biely luc je anjelska ochrana, ruzova je laska, smaragdovo-zelena zdravie...atd. No a ked to je "umna" tak si to rozkladam zo srdcovej cakry do celeho tela.
Toto "obrovske srdce" je u mna to, z ktoreho si rano ludia davaju ochranny obal.
...a myslim, ze to funguje aj bez aktivnej cakry.
Este pre istotu napisem, ako si to overis.
Ked ta napr. boli oko (ruka, noha, palec, hlava, sval, hrdlo) predstav si tento organ/tuto cast tela a obaluj ju energiou. Tu energiu tam budes po kratkej dobe citit...
Toto "obrovske srdce" je u mna to, z ktoreho si rano ludia davaju ochranny obal.
...a myslim, ze to funguje aj bez aktivnej cakry.
Este pre istotu napisem, ako si to overis.
Ked ta napr. boli oko (ruka, noha, palec, hlava, sval, hrdlo) predstav si tento organ/tuto cast tela a obaluj ju energiou. Tu energiu tam budes po kratkej dobe citit...
Kazda dusa ma telo, nie naopak.