OBE bez predchádzajúceho relaxu ?????

Metódy, návody a rady ako sa dostať z tela a astrálne cestovať

Moderátor: Moderátori

POIEL56
Návštevník
Dátum registrácie: St Jan 30, 2008 14:46

OBE bez predch

Príspevok od používateľa POIEL56 »

OBE bez predchádzajúceho relaxu ??????
..to čo napíšem, možno nie je žiadna vhodná technika na OBE a možno je tiež dosť drastická a zdravotne nevhodná, ale ja som ju pár krát zo zvedavosti vyskúšal, vždy som vypadol z tela, ale už to takto radšej nerobím a volím jemnejšie metódy.
...takže funguje to takto...(aspoň teda u mňa..)
..poznáte tie cvičenia s rukami, kedy si vo výške očí priblížíte dlane k sebe skoro na dotyk a navodite to, aby sa dlane k sebe priťahovali ako magnety ? a potom zase aby sa od seba odtláčali ako magnety ? a potom to striedate...priťahovanie a odtláčanie.....
...tak niečo podobné sa dá urobiť s hemisférami modzgu....
...teda robil som to takto...večer som si lahol do stabilizovanej polohy, ktorú používaju záchranári (t.j. na ľavý bok, ľavá noha natiahnutá, pravá noha pokrčená v kolene, hlava leží na ľavej ruke, pravá ruka je pokrčená v lokti a leží na podložke...) a začal som cvičiť priťahovanie a odtláčanie pravej a ľavej hemisféry modzgu.......s počiatku to skoro bolelo, mal som pocit závrate a ako keby mi išlo na vracanie, ale po chvíli sa to upravilo. Keď už som nevládal odtláčať a priťahovať, tak som to nechal tak....a od únavy som vždy zaspal...spánok bol krátky, lebo som sa počas neho prebral na to, že som "vypadol z tela" na postel...a pozeral som sa sám na seba...prvé dva razy keď som to takto urobil, tak som bol najprv strašne vylakaný...asi pri treťom pokuse som sa snažil posadiť vedľa seba na postel...no neišlo to tak jednoducho, mal som dosť starostí, aby som sa udržal v blízkosti tela......a vôbec pohlad na to, ako tam ležím ma dosť desil a tak som sa snažil vrátiť.....ale ani to nebolo také jednoduché...
...už tento spôsob OBE bez predchádzajúceho relaxu nerobím, lebo ma vždy z toho celý nasledujúci deň bolela hlava a cítil som sa strašne vyčerpaný...
..ale tie cvičenia s priťahovaním a odtláčaním hemisfér ešte robím, ale len počas dňa a nie pred zaspávaním.....myslím, že mi to v niektorých veciach pomáha.....nazývam to.."pohni modzgom"... :D :D :D
....ale možno, že toto, čo som sem dnes popísal je totálna volovina odohrávajúca sa iba v mojej hlave....normálny ľudia by to skúšať nemali... :D :D :D
Zenny
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Jan 28, 2007 11:00

Príspevok od používateľa Zenny »

Ako sa cvici do oddelovanie hemisfer? este som o tom nepocul :shock:
A inac pripomenulo mi to jednu tiez drasticku metodu - das si do ust sol, priviazes sa k stolicke a na stol pred seba das pohar s vodou... a cakas :D
bonkwodny
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Št Okt 05, 2006 19:07

Príspevok od používateľa bonkwodny »

tiez moc nerozumiem.co si predstavujes pod oddalovanim a pritahovanim pravej a lavej hemisfery mozgu?
"...houba je ve skutecnosti
inteligentní entitou, ne z tohoto sveta, ale mimozemskou, schopnou
prostrednictvím stavu transu sdelovat svou osobnost jako cosi prí
tomného v do nitra obráceném vnímání toho, kdo stav prožívá." Terence McKenna
POIEL56
Návštevník
Dátum registrácie: St Jan 30, 2008 14:46

Príspevok od používateľa POIEL56 »

bonkwodny napísal:tiez moc nerozumiem.co si predstavujes pod oddalovanim a pritahovanim pravej a lavej hemisfery mozgu?
.....no, vyskúšaj si najprv to cvičenie s rukami, keď už budeš vedieť navodiť ten pocit magnetického priťahovania a odtláčania dlaní, tak potom to môžeš skúšať ďalej ..dve chodidlá, oči, uši, horná a dolná pera, horná a dolná čelusť....atď a potom, keď to zvládneš, tak zvládneš aj hemisféry.

...toto sú len klasické základné cvičenia s energiou......nerobíš nič iné, len trochu preháňáš energiu buď medzi párovými orgámni alebo niektorými časťami tela..... nič viac.... :D
bonkwodny
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Št Okt 05, 2006 19:07

Príspevok od používateľa bonkwodny »

ok,toto vysvetlenie mi staci.s rukami som to uz robil davnejsie v case,ked som sa zaujimal o telekinezu
"...houba je ve skutecnosti
inteligentní entitou, ne z tohoto sveta, ale mimozemskou, schopnou
prostrednictvím stavu transu sdelovat svou osobnost jako cosi prí
tomného v do nitra obráceném vnímání toho, kdo stav prožívá." Terence McKenna
voldoman
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ut Jún 07, 2011 16:11

Re: OBE bez predchádzajúceho relaxu ?????

Príspevok od používateľa voldoman »

A ked neviem nič z toho robiť ? ... Myslím to že mám mat pocit že sa mi magneticky priťahujú a odpudzuju ruky .. Ako sa to roby aby som to vedel z ostatnými časťami tela. Vysvetlite mi to pls lebo to neviem
Napísať odpoveď