Spať opačne otočený
Moderátor: Moderátori
- Darkdaemon
- Návštevník
- Dátum registrácie: Ne Jún 08, 2008 13:08
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Št Dec 24, 2009 11:25
Re: Spať opačne otočený
No já spávám opačně kdykoli chci něčeho docílit aniž bych věděl o této technice a to proto že tak nevidím do střešního okna z kterého jde světlo těžko říct zda mi to nějak pomohlo ,ale pokud ano je to opravdu vynikající technika ....
Vyskusal som a hned tu noc som mal LD (sice nie dokonale, ale bolo). Ja som to robil preto, aby som mal hlavu na sever, lebo normalne spavam opacne.
Zaujimave na tom bolo to, ze ked som sa v noci zobudil, myslel som si, ze som otoceny k oknu, ale pred sebou som uvidel stenu a bol som uplne dezorientovany.
Zaujimave na tom bolo to, ze ked som sa v noci zobudil, myslel som si, ze som otoceny k oknu, ale pred sebou som uvidel stenu a bol som uplne dezorientovany.
Mne sa stáva, že keď na posteli mám cca. 330g PlayStation Portable so slúchadlami v ušiach a ležím na ňom a zaspím s hudbou, ráno sa zobudím a PSP je zložené, prirodzený reflex, ale je tiež možné, že to vykonám ešte tesne pred spánkom a zabúdam, napr. teraz si uvedomujem, že dnes som hol dal dole sám, ale myslím, že veľakrát sa mi stalo, že som ho dla dole nevedome a zaspal som pri hudbe, možno len domienka, poslednú dobu totiž ak cítim už únavu, vypínam PSP, lebo by ma mohlo nabudiť a nezaspal by som kvôli hudbe. Musím to ešte niekedy skúmať takto to je len hypotéza, neviem ot potvrdiť. : ) je to tak 50 na 50%