AC a dotyk druhej osoby
Moderátor: Moderátori
- Dusanko
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Nov 09, 2007 2:22
- Kontaktovať používateľa:
AC a dotyk druhej osoby
Ake mate informacie/skusenosti s moznostou astralneho cestovnia v pripade, ked spite fyzicky sa dotykajuc druhej osoby (manzela/manzelky, priatela/priatelky, psa/macky) ??
Niekde som pocul, ze AC je v takomto pripade nemozne a osobne mam pocit, ze v tomto pripade sa AC naozaj nedostavuje, na druhej strane si ale pamatam minimalne na jeden zazitok, kedy som z tela odisiel aj v takejto situacii.
Niekde som pocul, ze AC je v takomto pripade nemozne a osobne mam pocit, ze v tomto pripade sa AC naozaj nedostavuje, na druhej strane si ale pamatam minimalne na jeden zazitok, kedy som z tela odisiel aj v takejto situacii.
Vsetko je inak
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Re: AC a dotyk druhej osoby
Dusanko: Nevidím žiadny problém pri astrálnom cestovaní a fyzickom kontakte s inou osobou.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Re:
...Alino napísal:podla mna sa to da, ale ako cestuju take siamske dvojicky?
Inak napada ma otazka ... SERIOZNA nebrat s humorom .
Co cestovanie na poschodovej posteli, napr. predstavte si ze uz stupate hore ale nad vami niekdo spi a tak narazite na jeho telo a vrati vas to spat... je to mozne?
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Akonáhle si mimo svoje fyzické telo, fyzické predmety a cudzie telo, sú pre teba bezpredmetné.
ano ale chapes to je jak keby si chcel vlizet do cudziecho telaWhiteWolfSix napísal:Akonáhle si mimo svoje fyzické telo, fyzické predmety a cudzie telo, sú pre teba bezpredmetné.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
MartinP napísal:ano ale chapes to je jak keby si chcel vlizet do cudziecho telaWhiteWolfSix napísal:Akonáhle si mimo svoje fyzické telo, fyzické predmety a cudzie telo, sú pre teba bezpredmetné.
To sa neda. Astralny priestor nie je hmotny ako tento i ked vnimas tento svet.
Veci maju pre teba sice rozdielnu hustotu (pocitovo) ale to je z dovodu rozdielu energie, clovek, stol, postel, vnimas rovnako.
Kdezto ohen, voda (tecuca) elektrina posobia obcas bolestivo.
ok je to blbost... len som sa pytal