kde by ste cestovali?
Moderátor: Moderátori
- meydlo
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Aug 02, 2008 23:29
- Kontaktovať používateľa:
for emco
jo to sice hezke ale kde to napr. je? pretoze moznosti je tak vela ze malo kto vie dat konkretnu a obsirnejsiu odpoved na takto jednoduchu otazku;)
"Nič na zemi neurobilo také veľké peklo, ako keď sa človek pokúsil urobiť na nej nebo" F. HÖLDERLIN
- meydlo
- Člen fóra
jo
jo moz byt...
velmi na anjelov straznych sice neverim a archaniel michel uz vobec mi je cudzi;) ale inak
velmi na anjelov straznych sice neverim a archaniel michel uz vobec mi je cudzi;) ale inak
"Nič na zemi neurobilo také veľké peklo, ako keď sa človek pokúsil urobiť na nej nebo" F. HÖLDERLIN
- meydlo
- Člen fóra
odp
1. som skeptik ... a pochybujem o vela zalezitostiach (co neznamena ze im neverim iba pochybujem)
2. Anjel je bytost ktora sa najvystiznjsie pouziva pri "ezoterike" ale netreba za anjelom hladat ziadneho anjela ale bytost..
3. Archanjel o tom viem iba z hladiska teologickeho a kedze ja som nieco medzi /teistom - panteistom/ tak mam na to vela veci uplne iny pohlad aj na celu vieru...
2. Anjel je bytost ktora sa najvystiznjsie pouziva pri "ezoterike" ale netreba za anjelom hladat ziadneho anjela ale bytost..
3. Archanjel o tom viem iba z hladiska teologickeho a kedze ja som nieco medzi /teistom - panteistom/ tak mam na to vela veci uplne iny pohlad aj na celu vieru...
- emčo
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Nov 16, 2005 13:15
Ved anjel je bytost... ako nehladat za tym to, co je?
Velmi ti nerozumiem...spominas, ze na archanjela ako bytost veris, ale na strazneho anjela nie.... co mi pride, akoby si veril v cloveka (bytost), ale iba v urcitej funkcii.... kvazi, clovek prezident, to moze byt, ale clovek rolnik, manazer uz nie?
..alebo aky je ten tvoj pohlad?
Velmi ti nerozumiem...spominas, ze na archanjela ako bytost veris, ale na strazneho anjela nie.... co mi pride, akoby si veril v cloveka (bytost), ale iba v urcitej funkcii.... kvazi, clovek prezident, to moze byt, ale clovek rolnik, manazer uz nie?
..alebo aky je ten tvoj pohlad?
Kazda dusa ma telo, nie naopak.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Re: jo
emčo, mal by si ešte raz navštíviť toho očného. Kde si si prečítal, že meydlo verí na archanjela michaela? Veď tu jasne píše, že mu je cudzí.meydlo napísal:jo moz byt...
velmi na anjelov straznych sice neverim a archaniel michel uz vobec mi je cudzi ale inak
- TheDreamingDead
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Apr 21, 2009 15:41
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Re: kde by ste cestovali?
hehe, na Slovensku pozitívne bytosti nestretneš?
nikde, necestoval by som, naco
ja by som se šel podivat do te jeskyně ancient arrow ale je možne že to tam taky bude ACIO blokovat
Ta jaskyna neexistuje.
Povedzme ide o cover akciu.
Povedzme ide o cover akciu.