MôjLD

Zážitky z vašich ciest v ríši vedomých snov

Moderátor: Moderátori

filip212
Návštevník
Dátum registrácie: Ne Dec 28, 2008 8:52
Kontaktovať používateľa:

M

Príspevok od používateľa filip212 »

No tak mne sa lucídne v poslednej dobe snívava často ikeď posledné 2 noci si nepamätám sny ale tak tu je napr. jeden z nich:Boli sme 3 nepamätám si tváre všetci boli vo veku ako ja t.j. 13 rokov a v mojej škole sme špehovali.Boli tam 3 škôlkari za múrom za ktorí som nazrel jeden mal modrú auru a ostatný 2 zelenú.Ďalej si nepamätám potom si pamätám že sme sa ocitli v hre World of Warcraft a zabíjali tam príšeri :D:D mal som akési kocky bolo ich asi 10 mali takú červeno čiernu farbu a keď som ich mal mohol som si odpovedať na hociakú otázku.A jeden z tých ostatných 2 mi ich strašne závidel mali sme tam nejakého učitela a povedal mu že by tiež dokázal dobre pracovať s tými kockami.On mu nato odvetil že to veľmi dobre vie ale že kocky ostanú umňa.Spítal som sa že či ma miluje jedna baba ktorú milujem a že nie.Potom som šiel za otcom a povedal mi že si mám dať každú kocku číslom 1 asi na 5 min. pred oko že ich to očistí od zlých energii či čo.Urobil som to a ďalej si nepamätám.Spítal som sa na tú istú otázku čo v sne cez takú vec ktorou sa dá pítať anjelou a oni odpovedajú odpoveď znela nie ale že sa zamiluje na jeseň ale mno to je vedľajšie ale tých ld mávam v poslednú dobu dosť veľa :D:D
Alino
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Feb 10, 2007 12:13

Re: M

Príspevok od používateľa Alino »

filip212 napísal:Spítal som sa na tú istú otázku čo v sne cez takú vec ktorou sa dá pítať anjelou a oni odpovedajú...
nemyslis nahodou Alethiometer?
Používateľov profilový obrázok
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

Alino, pozor, to je výmysel autora trilógie Philipa Pullmana. So skutočnosťou to nemá nič čo do činenia, takže radšej tu tieto fiktívne a fantasy veci radšej ani nedávaj.
This is a list of objects of His Dark Materials trilogy of novels by the fantasy fiction author Philip Pullman.
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
Alino
Člen fóra
Člen fóra

Hej ja viem, temne hmoty som precital a prave preto som sa pytal filipa212 ci mysli ten zlaty kompas z tej knihy, ze ci sa mu ten predmet zjavuje v sne a ci ho ovlada. Cisto z len mojej zvedavosti.
filip212
Návštevník
Kontaktovať používateľa:

Aký kompas?kocky
Alino
Člen fóra
Člen fóra

takze ta vec ktorou sa da pytat anjelou bola "kocky"?
filip212
Návštevník
Kontaktovať používateľa:

áno v sne to boli kocky a v skutočnosti to je také asi z dreva je natom taký leskli papier alebo čo kde sú určitý anjeli ktorí zodpovedajú za určitú oblasť otázok sú k tomu ešte kniha,kocky,figúrky hádže sa kockami pritom sa adersuje v duchu otázka anjelovi ktorému patrí až kým sa kocki neprilepja energiou hodia sa a mám odpoveď.
Napísať odpoveď