Hemi-Sync (audiotechnológia Roberta Monrea)
Moderátor: Moderátori
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hemi-Sync (audiotechnológia Roberta Monrea)
Zopar ukazok metamusic hemisync si mozete vypocut tu
http://discoverytoolsandworkshops.com/p ... hsmm2.html
http://discoverytoolsandworkshops.com/p ... hsmm2.html
No, ja som nadchnutý nahrávkou Transformation a Inner Journey, ale skvelá je aj Into the Deep. Je fakt, že BWG a AVS fungujú, sú OK, ale neponúkajú ti vedenie v tom, ako ďalej a "čo s tým". Pri kurze Hemi-Sync sa naučíš, ako nabíjať svoje energetické pole, ako napomôcť hojivým silám organizmu, môžeš si dokonca skúsiť RV (remote viewing) atď atď... (pozri http://dreamingwolf.host.sk/Hs/Ine.htm )
chcem sa opytat este na mp3 hemisyncu. Nevratili by sa mu konvertovanim na waw stratene kvality??
- KUZELNIK
- Návštevník
- Dátum registrácie: Ne Mar 06, 2005 15:52
???
Chcem sa len spytata ako je technicky mozne, ze sú v CD Hemi-Sync nepočuteľné frekvencie, ked technologia CDčiek je robená tak,aby prehrávala počuteľné frekvencie a je to digitalne kódované podobne ako mp3-len tu nedochádza k takej strate a orezávaniu.
Tiež ako Vám nepočuteľné frekvencie môže prehrať nejký audio systém (či už hi-fi systém, alebo discman), keď ich zosilňovače a všetky súčiastky a korekcie sú navrhované a robené tak, aby prenášali a zosilňovali len pásmo od 20 (prípadne 16) Hz po 20 kHZ ???
Toto mi nejde ho hlavy.
U MC kaziet by sa to ešte dalo pochopiť, keďže tam je záznam magnetický a nič sa tam neorezáva.
Neviem možno sa mýlim a preto budem rád ak ma vyvediete z omylu.
Dik.
Tiež ako Vám nepočuteľné frekvencie môže prehrať nejký audio systém (či už hi-fi systém, alebo discman), keď ich zosilňovače a všetky súčiastky a korekcie sú navrhované a robené tak, aby prenášali a zosilňovali len pásmo od 20 (prípadne 16) Hz po 20 kHZ ???
Toto mi nejde ho hlavy.
U MC kaziet by sa to ešte dalo pochopiť, keďže tam je záznam magnetický a nič sa tam neorezáva.
Neviem možno sa mýlim a preto budem rád ak ma vyvediete z omylu.
Dik.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
U technológie Hemi-Sync je použitý tzv. binaurálny zvuk, čo je zjednodušene tvorba tretej frekvencie prostredníctvom dvoch fázovo posunutých frekvencií, ktoré sú samostatne prenášané prostredníctvom stereo.
Hemi-Sync neobsahuje nepočuteľné frekvencie, ale frekvencie, ktoré sú v pásme šumu.
Hemi-Sync neobsahuje nepočuteľné frekvencie, ale frekvencie, ktoré sú v pásme šumu.
ja len tolko, ze to, ci dany file obsahuje binaural beats mozete skontrolovat programom bavsa http://uazu.net/bavsa/
na tejto stranke tiez najdete generator bb a dalsie zaujimavosti
na tejto stranke tiez najdete generator bb a dalsie zaujimavosti
Nenajde sa medzi vami co us original HC mate niekto kto by mito poslal po nete cele. Existuje program Alcohol120% ktori stiahne obsah cd do formatu mds to je image ktori je presnou kopiou originalu dokaze stiahnut vsetko. Potom len simuluje zo stiahnutich dat virtualne cd a novy "original" je nasvete.
- sorer
- Admin
Existuje mnozstvo nahrovak H-S. O ktore by si mal zaujem?
Stretneme sa vo sne ;)
- sorer
- Admin
S plnymi CD ti asi nepomozem, ale ked len zatial badas co je to HS vypocuj si ukazky na linke ktoru som spomenul v skorsom prispevku
Mozno ta to zaujme az natolko ze si objednas CD.
Mozno ta to zaujme az natolko ze si objednas CD.