Kyvadlo
Moderátor: Moderátori
Re: Kyvadlo
Chlapce ked budes robit s tymito vecami tolko co ja, mozes mi hovorit ze trepem.
Knih o kyvadle je mnozstvo. A 90% z nich trepe. Nie je mozne pouzit na vestenie ani na spajanie sa s bytostami. Kazda komunikacia prebieha na urovni PODVEDOMIA.
Knih o kyvadle je mnozstvo. A 90% z nich trepe. Nie je mozne pouzit na vestenie ani na spajanie sa s bytostami. Kazda komunikacia prebieha na urovni PODVEDOMIA.
Ach jo, no prave o tom to je. Ak si zaciatocnik musis prejst najprv zaciatkom.magicman napísal:dobre mne je to jedno ale ako sa asi spojiš s anjelmi cez mozok ťažko ak si začiatočnik a na veštenie ho použivam a funguje to asi len 10% predpovedi my nevyšlo takže maš smolu použivaj si ho na čo chce a ja tiež si ho budem použivať na čo chcem
Ata napisal presne na co pouzivam kyvadlo aj ja.
A aj ked si na internete mal by si sa spravat slusne. Hlavne ked nevies s kym sa bavis, venujem sa tymto veciam asi dlhsie ako ty vobec zijes
Zdravím tvoje sediny RedHawk mam na teba otazocku, chcem vyuzit tvoje skusenosti... porad mi prosim preco mi kyvadlo na kontrolnu otazku odpovie spravne ale na dalsie uz nie?... spravam sa k nemu uctivo, beriem to so vsetkou vaznostou, vzdy sa podakujem a predsa... v com robim chybu?... vdaka za odopvedRedHawk napísal: Hlavne ked nevies s kym sa bavis, venujem sa tymto veciam asi dlhsie ako ty vobec zijes
kyvadlo,
Pobavila si ma.
No moze ist o viac veci, mas tabulku? pytas sa priamo? pytas sa na buducnost? a podobne to skor nie je na sklo.
Ako jednoducho si overis ci odpoveda spravne tak, ze si urcics smery a pytas sa lahke a zname veci ako je zajtra stvrtok? pokial mas tabulku mozes si nechat ukazat cas, datum a podobne ak ti to funguje, tak proste bola otazka nespravne polozena. To jest nejednoznacne, alebo otazku ktora je evidentne nelogicka. Popripade na buducnost
kyvadlo je diagnosticky nastroj nie orakulum.
No moze ist o viac veci, mas tabulku? pytas sa priamo? pytas sa na buducnost? a podobne to skor nie je na sklo.
Ako jednoducho si overis ci odpoveda spravne tak, ze si urcics smery a pytas sa lahke a zname veci ako je zajtra stvrtok? pokial mas tabulku mozes si nechat ukazat cas, datum a podobne ak ti to funguje, tak proste bola otazka nespravne polozena. To jest nejednoznacne, alebo otazku ktora je evidentne nelogicka. Popripade na buducnost
kyvadlo je diagnosticky nastroj nie orakulum.
- TheDreamingDead
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Apr 21, 2009 15:41
Pozna niekto nejaku knihu o kyvadle co netrepe, daco seriozne?RedHawk napísal:Chlapce ked budes robit s tymito vecami tolko co ja, mozes mi hovorit ze trepem.
Magicman: Neviem s ktorej višne si spadol že tu ideš robiť vešticu inéz ale s anjelmi sa je neradno spájať pretože malichernosti človeka su im ako urážka Nechcel by som byť anjel čo ho otravuje 300 reikistov či im nevivešti alebo nepošle energiu .
Stromy su vetšie ako my,zvieratá silnejšie ako my , živly múdrejšie ako my , a my si stále myslíme že sme prvý.
Ak by ste sa chceli naučiť nejaké techniky alebo si len pozrieť iný pohľad na magiu môžte navštíviť http://magiaenergie.wbl.sk/
Ak by ste sa chceli naučiť nejaké techniky alebo si len pozrieť iný pohľad na magiu môžte navštíviť http://magiaenergie.wbl.sk/