Moj prvy AC?

Zážitky z vašich astrálnych výletov

Moderátor: Moderátori

Elvis
Návštevník
Dátum registrácie: Ne Jún 08, 2008 22:09

Moj prvy AC?

Príspevok od používateľa Elvis »

NA UVOD: ak nemate radi dlhe texti tak si precitajte len posledny odstavec.

Takze aby som to uviedol. Este tak pred tyzdnom som ani nevedel co je AC.

asi rok a pol dozadu sa mi stalo ze som sa prebral do tranzu... trvalo to podla odhadu v tom stave tak 3 minuty... vtedy to bolo pre mna uplne strasne. velky strach ze umriem alebo co bo to som nespal doma ale v jednej chatrci sam kde by ani nikto nemusel prist. Mal som nieco ako vidiny akurat sluchove (mozno šlušiny :mrgreen: neviem to spravne pomenovat). Zaujimave na tom bolo to ze hoci som sa nemohol ani trochu pohnut ani nic povedat dokazal som mat otvorene viecka (teda aspon si myslim ze som nevidel skrz ne) a je to tak vzdy... potom som sa zrazu prebral...

Teraz v poslednej dobe som to mal asi dva krat ale uz som sa vobec nebal pretoze som vedel ze to prejde dokonca som sa z toho vedel vlastnou psychykou hockedy dostat...
Cirou nahodou som sa dostal na nete k teme AC a zaujalo ma to. Uvolnovanie som si vobec nenastudoval (to bude asi tou mojou vlastnostou ze si myslim ze ze vsetko viem) v noci som to skusal ale nic... na druhy den som u babky sa snazil do toho dostat behom poobedneho odpocinku... po niakej tej snahe o to som zaspal cosi sa mi zasnivalo ze som doma na kresle v tom som si uvedomil ze je to blbost ze som predsa u babky a "prebral" som na strasny hukot a tlak, bol som v tranze... pokusil som sa oddelit ale problem bol asi v tom ze som na to siel skor fyzicky ako psychicky a tiez ked som citil ze to mam pred sebou tak som dostal z toho trochu strach ze mam uvidiet svoje telo a tak... zdalo sa mi ze som oddelil nohy, no neviem zrazu som sa prebral a tym to haslo...

asi o dva dni neskor... bol som u priatelky a nedarilo sa mi zaspat... celu noc som meditoval a snazil som sa o jasnovidectvo (uz podla navodu). chcel som aj zaspat ale vzdy ma paradoxne prebralo prave to ze som zaspal... skratka ten pocit ze som zaspal ma prebral...

...A TERAZ K SAMOTNEMU AC...
asi o 4 rano po prebdenej premeditovanej noci som zaspal a prebudil sa do tranzu. Rozhodol som sa skusit opustit telo... rozvibroval som sa a pomaly som sa z neho dostaval... ale uviazol som tak na pol cesty... videl som svoje plece, chcel som sa ho dotknut ale asi som sebe, mozno priatelke presiel astralnou rukou po ustach. vlhke, teple, skratka uplne realne. neskor som sa aj dotkol pleca, tiez realny pocit... v tom som si povedal ze sa musim poponahlat ale musim ist na to viac psychicky... zachvilu som bol asi pol metra od tela... niak som na to pozabudol a myslel som si ze mam take jedno tricko cierne (hoci v skutocnosti som mal ine ale tiez cierne) a uz ked som z tela vychadzal tak som nechapal preco mi obraz nesedi s tym co ocakavam... obraz mi potom preto prisiel taky rozpadnuty ale zachvilu som to tricko rozpoznal a uvidel som aj moju tvar... moje fyzicke telo nachvilu otvorilo oci (ale to asi tym ze aj v tranze ich mam vzdy otvorene) a trochu prevratilo hlavu (ako ked ma niekto nepokojny spanok)... vobec to pre mna nebol sok lebo to bolo vtedy nieco co som chcel najviac, vidiet sa (asi preto ze som taky narcis :mrgreen: )...spomenul som si, ze teraz sa mozem hybat myslienkami tak som sa v tej pozicii v leze posunul asi tri metre od tela, chcel som sa rovnako aj postavit ale zrazu som videl uplne zdezorientovane tak som sa rozhodol sa vratit do tela. v duchu som si povedal asi trikrat chcem sa vratit do tela ale do tela ma vratila az obava, ze preco to nefunguje... prebudil som sa a citil ze to nemohol byt sen... vsetko pasovalo... moja pozicia, poloha tela, intenzita osvetlenia este aj to tricko, ktore ma o tom utvrdilo. Nemyslim si ze to bol sen bo ked mam sny tak su to pomerne dost kraviny a sedi len velmi malo udajov, niekedy vlastne ani jeden a vzdy ked sa zobudim zo sna nech je akykolvek si uvedomim ze to bol len sen...
Alino
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Feb 10, 2007 12:13

Príspevok od používateľa Alino »

cool zazitok, myslim si ze si bol naozaj v astrale :appl:
Elvis
Návštevník

tak mam dalsi zazitok... neviem co to bolo ale snad to mohlo byt aj AC.
stanovacka. trochu alkoholu v krvi. nad ranom. zrazu si uvedomim sen. pozriem sa na ruky (prvy krat co sa mi to podarilo). boli velmi jasne, prsty sa mi tak srandovne vlnili. zrazu akoby sa vo velkej frekvencii bliskalo. uplne ma to oslepovalo. zrazu okolie moc nevnimam. vidim kohosi hlavu odzadu, tmave vlasy v cope. neviem preco, ale citil som sa velmi neprijemne, chcel som sa urychlene zobudit. otvorim oci a vidim tu istu hlavu odzadu. bola to hlava mojej priatelky. par krat som este zaspal a zobudil sa. niekolko krat sa mi snivalo ako som v stane. mal som velky zmatok co je sen a co realita (iba realitou som si bol isty). myslel som si ze priatelka nieco vravi, raz dokonca, ze som na nej zrazu lezal s okolnostami ake boli naozaj v stane. bolo mi velmi trapne ze na nej lezim, ale ona to akoby nevnimala.

myslite ze to mohlo mat nieco spolocne s AC?

Inak nedavno som mal maly skoro zazitok. Zas u priatelky. som chcel zaspat ale mal som take cudne vizie vacsinou prijemne... mal som tusenie ze to ma zas prist. namiesto do spanku ma to furt tahalo do tranzu. az som si povedal ze sa skusim uvolnit aby som zaspal. ale dostal som sa do takeho velmi silneho tranzu a citil som, ze astralna substancia chce von z tela ale v noci mam strach cestovat tak sa mi podarilo ubranit :grin: .potom som sa pretocil na bok a mal som uz pokoj...
RedHawk
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Júl 10, 2005 21:56

Re: Moj prvy AC?

Príspevok od používateľa RedHawk »

Elvis napísal:mozno priatelke presiel astralnou rukou po ustach. vlhke, teple, skratka uplne realne. neskor som sa aj dotkol pleca, tiez realny pocit...
Toto vylucuje AC
Elvis
Návštevník

RedHawk napísal:Toto vylucuje AC
takze v AC neexistuju pocity? a co to potom bolo? iba sen?
Používateľov profilový obrázok
Hanyman
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 11:16

Príspevok od používateľa Hanyman »

to je možný já si ve snu myslel že je to AC ale pak jsem z toho udelal LD :D
Hanyman
Člen fóra
Člen fóra

ale já ve snu necítím díky tomu dovedu LD
Hanyman
Člen fóra
Člen fóra

a to druhy jsi byl podle mě jen ožralej .
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

Hanyman: Skús používať tlačidlo EDIT, keď chceš dopísať niečo do odoslaného príspevku.
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
Elvis
Návštevník

Hanyman napísal:a to druhy jsi byl podle mě jen ožralej .
no ozraty ani nie. alkoholu bolo v krvi len trochu ale tak nusim dbat na vsetky okolnosti. mozno zvyknem v noci otvorit oci a miesa sa mi obraz so snom.
.... no a to prve. fakt mi to neprislo ako sen. vsetky tie okolnosti a taketo sny skratka nemavam. par krat sa mi snivalo ze cestujem (AC), ale cele to malo take trapne nelogicke okolnosti, vedel som vzdy s istotou povedat ze to bol sen... ale toto bol skratka iny pocit... aj ked sa mi sniva ze som v tranze je to uplne ine ako ked som v nom naozaj... ten neuveritelny tlak, hluk a to vsetko... neviem mozno som fakt len snival, ale aj tak to s tym trickom si inak neviem vysvetlit. :? .... a inak niekde som tu cital ze niektori na zaciatku AC maju pocity.... mozno keby sa viaceri vyjadrili, by bolo moje ego presvedcenejsie o tom ze to nebolo AC :oops:
RedHawk
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Júl 10, 2005 21:56

Príspevok od používateľa RedHawk »

Elvis,
nie ten pocit vylucuje. v AC vnimas povrch nie je ho kvalitu. Skor slo o LD
Eddy
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Jan 19, 2008 21:35

Príspevok od používateľa Eddy »

Včera som mal takú príhodu.V noci som mal LD.to sa mi často nestáva ale hneď ako som si uvedomil že som v LD tak som si pomyslel či by som neskúsil AC.Hneď ako som si to uvedomil tak som zrazu cítil strašné vybrácie a po 10 sekundách som cítil ako by som sa vznášal smerom hore.A zrazu som sa ocitol v mojej posteli.Videl som nejakú postavu v mojej izbe sa prechádzať ale vnímal som iba jej nohy.Napadlo ma pohnúť sa ale ako keby ma volačo ťahalo zozadu späť.Tak som sa začal nejako pretáčať a myslím že som skončil opať v obyčajnom sne lebo viem že po tejto udalosťi som mal nejaký ďalší sen.Bolo to AC?Neviem či som sa ocitol v AC ale okolie pre mna bolo ako v sne.Myslím tým že som nič nevnímal jasne.Ani som si to ráno veľmi dobre nepametal.Bolo to ako by som sa rozpametával na sen.
Elvis
Návštevník

dnes ráno som mal myslím AC. šiel som spať dosť neskoro... alebo skôr skoro ... asi o 4:45 a asi po pol hodine ma to celkom tranzovalo... nie že by som o to stál... samo sa to... v celkom silnom tranze som sa chcel pohnúť ale samozrejme nešlo, v hlave som mal zvuk niečo ako škrípanie-pískanie nenamazaných ložísk, keď v tom som cítil že mám akosi voľné nohy (tie astrálne) tak som sa rozhodol,že sa vyprostím. najprv nohy, potom som sa stočil z boku na chrbát a nakoniec sa vzniesol asi meter nad postel... videl som tak zvláštne, akoby širokoúhlo, "plával" som po izbe... moc som sa nevedel koordinovane pohybovať. chcel som sa postaviť na nohy ale to sa mi podarilo len na chvíľu, potom nasledovalo vznesenie sa náraz hlavou o stenu... potom som sa už vrátil lebo vlastne ani neviem načo je to dobré celé... teda pre mňa... celé to bolo dosť neplánované už dlho som ac netrénoval... neviem má pre mňa niaky význam ac? načo mi to môže byť dobré?... inak môj prvý, možno druhý ac...
Napísať odpoveď