Námesačníci
Moderátor: Moderátori
Námesačníci
Mel jsem sen ve kterem jsem usnul a probudil se a sel jsem na zachod presvedceny zejdu na zachod i kdyz jsem byl porad ve snu a najednou se mnou matka zatresu proc stojim v kuchyni nad kosem s ptakem v ruce ? kdyz jsem se probral , byl jsem 0,5 hodiny abolutne zmateny ...
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nove LD zazitky
Aby som sa pridal k tymto neobvyklym zazitkom. Mal som sen v ktorom som sa ocitol uprostred havarie. Na ceste bol obrateny autobus. Ludia v nom kricali a snazili sa dostat von. Branili im v tom vsak zaseknute dvere. Prisiel som teda k dveram a zacal nimi lomcovat, aby som tych uboziakov dostal von. Po ruke som mal akusi baterku, a pretoze bola tma tak som si na nich dovnutra zasvietil. V tom momente ako ma oslnila baterka, som sa prebudil pred skrinou v izbe ako trham jej posuvne dvere Dvere som potom chvilu opravoval, nakolko som ich z polovice vytrhol. Tento zazitok ma dost sokoval . Hoci som uz bol par krat namesacny, ale taketo veci som este v zivote nikdy nestvaral.
Mimochodom ta baterka v mojej ruke, po prebudeni bolo male radio so zabudovanou bateriou.
Mimochodom ta baterka v mojej ruke, po prebudeni bolo male radio so zabudovanou bateriou.
Tak vás zdravím, som tu nový ale z LD som začal asi pred mesiacom, no zatiaľ je to dost biedne. Precital som si vela príspevkov a zaujalo ma namesačníctvo.Nepripadá vám to nejak nebezpečné? Zamyslite sa skočité si z okna - však to je len sen - a skočili by ste naozaj (teraz už možno trochu prehanam).
- sorer
- Admin
Re: Námesačníci
Kazdy stav, ci uz je to bdely, alebo iny nesie svoje riziko. Riziko tu je vzdy, ale je zanedbatelne. Nikto ti nezaruci ked v sne vyskakujes z okna, ze nie si namesacny a robis to aj vo fyzickej realite. Takisto ti nikto nezaruci ze ta zajtra nezrazi auto.
Keby som mal prejavy namesacnictva zretelnejsie, napr. by som bol namesacny aspon raz za mesiac, tak by som LD asi nepraktikoval, popripade by som si zamrezoval okna a priputal sa na noc k posteli.
Ale nakolko som namesacny maximalne raz za rok, aj to v takom rozsahu ze sa posadim napostel, popripade nieco hundrem, tak nemam zabran praktikovat LD.
Keby som mal prejavy namesacnictva zretelnejsie, napr. by som bol namesacny aspon raz za mesiac, tak by som LD asi nepraktikoval, popripade by som si zamrezoval okna a priputal sa na noc k posteli.
Ale nakolko som namesacny maximalne raz za rok, aj to v takom rozsahu ze sa posadim napostel, popripade nieco hundrem, tak nemam zabran praktikovat LD.
- sorer
- Admin
Re: Námesačníci
Tak sa potom nemusis nicoho bat. K dosiahnutiu LD staci len trochu snahy, a potom by to nemal byt problem. Zelam krasne LD.
Stretneme sa vo sne ;)
-
- Návštevník
- Dátum registrácie: Ut Feb 17, 2004 16:38
Mocenie do odpadkov
Ja sa vratim k majkovmu snu. Mne sa tiez stalo nieco podobne ale nebol som namesacny. Bolo to dost davno, ked som cez leto byval u starkych a jedno rano som sa zobudil a chcel ist na zachod. Do oka mi ale padli nejake obaly z keksov, ktore som asi vecer este v posteli zozul a tak som ich zobral, zasiel na zachod, hodil ich dnu a splachol. Potom som vosiel do kuchyne otvoril smetny kos, stiahol gate a... (a nastastie som sa zbadal.) Starka sa velmi cudovala, ze co to robim.
Myslim ze to bude nieco s podvedomim, kde nam odadkove nadoby, smetne kose, zachodove misy a pisoare tak trosku splyvaju a takze sa to zcasu nacas (pri namesacnictve, hned rano po zobudeni a pod.) moze popliest. A myslim, ze taketo nieco sa moze stat iba muzskemu pohlaviu vzhladom na telesne dispozicie...
Myslim ze to bude nieco s podvedomim, kde nam odadkove nadoby, smetne kose, zachodove misy a pisoare tak trosku splyvaju a takze sa to zcasu nacas (pri namesacnictve, hned rano po zobudeni a pod.) moze popliest. A myslim, ze taketo nieco sa moze stat iba muzskemu pohlaviu vzhladom na telesne dispozicie...