Castaneda Carlos
Moderátor: Moderátori
Re: Ka
Cataneda je dobrý, rozhodně si přečti celou ságu, tuším že to je dvanáct knih. K praxi LD bych ale raději doporučil LaBergeho.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
Re: Ka
hh vsechno ...citma knihy ale nejak sa mi v poslednej dobe nechce ani casopisy citat ...no ale na druhu stranu by mali byt hrube dokopy mozno 800 stran ne? ...no neva skusim ich zohnat a precitat ...a ktorou by si odporucil aby som zacal? alebo ktora tebe pomohla
"Viem, že nič neviem." Sokrates
Re: Každy kto začína s LD mal by prečitať túto knihu
odporučam taktiez Umeni snit.... pomohlo mi to "otvorit" oči
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Št Dec 24, 2009 11:25
Umenie Snívať je dobrá knížka
to:Wpegb : jo umění snít je taky moc dobrá akorád se mi zdá že místama je podobná na umenie snivat nemyslíš ?
to:Wpegb : jo umění snít je taky moc dobrá akorád se mi zdá že místama je podobná na umenie snivat nemyslíš ?
nechcem nic hovorit ale umeni snit a umenie ssnivat nie je to ta ista knizka len s rozdielom SK a CZ prekladu?
"Viem, že nič neviem." Sokrates
kasli na skener http://rs668.rapidshare.com/files/337230201/CC9_U.raroky napísal:ALE PRE VÁS BY SA HODILO PREČÍTAŤ NAJPRV KNIHU Cesta do ixtlanu AŽ POTOM Umení Snít
http://rapidshare.com/files/303061255/C ... xtlanu.pdf
a Umení Snít som si kúpil knihu riadne z knihkupectva na INTERNETE lebo na stiahnutie z netu ju nenájdete, môžem ju preskenovať ale momentálne skener mi neide
JE VEĽMI NEZODPOVEDNÉ ISŤ NIEKAM BEZ DOBREJ PRÍPRAVY A TRÉNINGU TREBA BYŤ TRPEZLIVÝ
"...houba je ve skutecnosti
inteligentní entitou, ne z tohoto sveta, ale mimozemskou, schopnou
prostrednictvím stavu transu sdelovat svou osobnost jako cosi prí
tomného v do nitra obráceném vnímání toho, kdo stav prožívá." Terence McKenna
inteligentní entitou, ne z tohoto sveta, ale mimozemskou, schopnou
prostrednictvím stavu transu sdelovat svou osobnost jako cosi prí
tomného v do nitra obráceném vnímání toho, kdo stav prožívá." Terence McKenna