salvia divinorum

Čo sa inde nevošlo

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Re: salvia divinorum

Príspevok od používateľa sorer »

Možno si už ani Hrubko nepamätá prečo tam napísal 14 svetelných rokov, kedže tu stránku na dlhší čas zanedbal. Tak keď bude xcieť tak vám možno odpovie. Ale aj tak sa táto debata dosť nahla smerom k vymazaniu, takže ak čoskoro neodpovie budú niektoré príspevky vymazané. A ak aj odpovie vymažem ich aj tak. ;)
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

Myslím si, že ich môžeš vymazať aj hneď :grin:
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
Hrubko
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Št Apr 07, 2005 17:04
Kontaktovať používateľa:

odpoved po ktorej vsetci tak tuzia:

Príspevok od používateľa Hrubko »

napisal som to preto lebo som sa na hodine informatiky strasne nudil, nemal som na skolu nervy a bol som unaveny a nevedol som co mam o sebe napisat lebo nutene pisat stranku o sebe je podla mna blbe.

dakujem ze sa debata vyvyjala spravny smerom okolo vasich zazitkov som salviou...
ibbeta
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Jan 23, 2004 19:42
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ibbeta »

ok, asi koniec debaty, ja osobne nemam chut davat rady o drogach strnast alebo patnastrocnym
sorer
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

A preco im ich nedavat :?: Nech si kludne vyskusa zasnupovat, ak sa na to citi. Ale nech si najprv naozaj dobre rozmysli ci to naozaj xce. A mozno by sa mal clovek aj zamysliet ci stoji o take zazitky, ktore mu toho moc nedaju. Len by mal asi aj vediet ze zaujimave a ovela poucnejsie stavy sa daju dosiahnut aj inymi sposobmi.
dusanick
Návštevník
Dátum registrácie: Pi Feb 18, 2005 19:58

Príspevok od používateľa dusanick »

Jo sorer mas uplny recht. Je to sice prijemne spestrenie ked si rozumny ale je to zbztocne. Ja osobne mam doma kopu susenej salvie uz asi mesiac a vidim ze par mesiacov tam este ostane.... Inac Hrubko na internete mas plno stranok s temou venujucou sa divinore. Je ich viac ako plno..
Hrubko
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

sorer napísal:A preco im ich nedavat :?: Nech si kludne vyskusa zasnupovat, ak sa na to citi. Ale nech si najprv naozaj dobre rozmysli ci to naozaj xce.
keby mi to bolo jedno tak sa nikoho na nic nepytam...
sorer
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

A tymto si dokazal ze aj 15 rocny chalan moze mat spravne myslenie. :ok:

Prepac mi to ibbeta, ale pripada mi tvoj prispevok ako odsudenie ludi ktory maju nizsi vek :? . Urcite by som nehodnotil cloveka podla veku, ale podla toho ako sa sprava.
ibbeta
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Jan 23, 2004 19:42
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ibbeta »

OK, mozno som to prehnal, ale aj tak si treba uvedomit ze ide o drogu a na tom ci je legalna vobec nezalezi. su stanovene hranice napr na soferovanie alebo alkohol, povedat v akom veku je clovek dost stary na drogy mi pride pritiahnute za vlasy. jasne ze hrubka nepoznam a jeho posledna reakcia sa mi pacila, ale aj tak nemam inu radu ako bud to vobec nebrat alebo az po puberte. pri psychedelickych drogach je riziko poskodenia psychiky aj pri dospelych ludoch takze nechapem tvoju reakciu "nech to kludne skusi"
sorer
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

"nech to kludne skusi" som myslel naozaj v uvodzovkach. Hrubko urcite pozna dosledky fetovania a co by to s nim mohlo spravit, tak ako si opisoval v prispevku. Rozhodne som mu tym nexcel vnucovat uzivanie salvie, ale nexcem mu branit ani v jeho nazoroch a cinoch. Urcite on sam si uz vo svojom veku uvedomuje rizika drog.

Sam by som si dokazal predstavit vyucbu slabych halucinogennych latok na zakladnej popripade strednej skole. Mozno sa vam to zda byt cudne, ale pod odbornym dohladom by to tym deckam mohlo ukazat co ta droga dokaze a moze sposobit. Spolocne s dalsimi predmetmi by sa tak mladez mohla priblizit k inemu vnimanie sveta, a nepovazovat drogy len za sprijemnenie zivota absurdnym zazitkami.

Ale to je asi len moja daleka vizia skolstva. Sam osobne neuznavam mnohe aspekty moderneho skolstva.
Stretneme sa vo sne ;)
Hrubko
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

sorer.pekne si sa vyjadril ale...fakt
sorer napísal:Hrubko urcite pozna dosledky fetovania a co by to s nim mohlo spravit, tak ako si opisoval v prispevku.
nic tvrde a umele by som nikdy nezobral.ked uz tak nejaku rastlinku
:wink: .taktiez viem co ktora droga moze spravit a cital som aj co vie spravit salvia ale vas som sa chcel spytat co uz SPRAVILA, lebo je jasne ze sa popise cokolvek...ne?
MSG
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jún 21, 2004 16:13

Príspevok od používateľa MSG »

Mám šalvěj doma v ledničce už pár měsíců, ale ještě jsem se neodvážil to zkusit. Je totiž nevyzpytatelná (co jsem tak četl na Netu) a hooooodně rychlá (dříve než odložíš dýmku jseš v tom). Znám pár lidí, co s ní pracujou pravidelně, ale já jsem se k tomu ještě nerozhoupal.

Pokud do toho půjdeš, tak určitě někde doma v klidu, kdy bude jistota, že tě tam nebude nikdo otravovat a URČITĚ si sežeň někoho zodpovědného, kdo tě bude hlídat.

Co se týče mládí vs. psychadelika tak myslím, že určitý věk (= fyzická i psychická vyvinutost a odolnost) jsou dost důležité a pokud ti je 15, tak bych možná pár let počkal.
Hrubko
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

myslim ze s tym vekom je to dost blba vec...akoze mal by si pockat/nemal je to nebezpecne/absolutne vylucene etc...

ale mozno len preto ze som este nedospel...(ne urcitu uroven) :wink: ako by iste povedali niektory z vas..
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

nemyslím si, že je to o (od/po)sudzovaní človeka podľa veku, ale o fyzickom dozretí nervovej sústavy a psychickej stability ... myslím si, že MSG neposudzoval tvoju mentálnu/intelektovú zrelosť... mnoho mladých ľudí je v súčasnosti na svoj vek mentálne/intelektovo vyzretí, no o emocionálnej a psychickej zrelosti to povedať nemôžem... preto si tiež myslím, že je potrebné počkať... a bohužiaľ, jasná hranica zrelosti neexistuje... poznám nezrelých 30 či 40 ročných :wink:
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
Hrubko
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

tiez si sa pekne vyjadril
Napísať odpoveď