Vancouver 2010
Moderátor: Moderátori
Vancouver 2010
Tak jak vidíte naše (ČR/SK) hokejové medailové naděje? Jinak, vstávání na noční hokej se dá dobře skloubit s LD...dvě mouchy jednou ranou.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
Re: Vancouver 2010
vidim to krasne. slovaci uz teraz dosiahli zivotny uspech. drzim palce do boja s kanadou, dufam, ze ich porazime nech si mozem poplakat stastim .
- emčo
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Nov 16, 2005 13:15
- Kontaktovať používateľa:
No to si uplne vystihol... hahah... u mna to plati tiez, uz dnes sa tisli slzyyy...ale bol to paradny zapas.
Kazda dusa ma telo, nie naopak.
Obrovská gratulace letí k vám na Slovensko! Česká zlatá éra je už minulostí a ta vaše možná zrovna přichází. Držím palce proti Kanadě
Ja dufam ze chlapci prehraju. Aspon bude pokoj od sportu v TV
- TheDreamingDead
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Apr 21, 2009 15:41
hehe, ale bola(je) to haluz ked 2/3 triedy maju zastuplikovane usi a zrazu sa skolou ozve "gooool" a profka sa zlakne
krical som to nase "nech boze da", ale nedal : ((( . nevedel som zaspat, lebo som mal stale v hlave demitru jak tam stal, strelil a on ho vychital. dufam, ze zajtra rano nam to vyjde.
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Št Dec 24, 2009 11:25
RedHawk mi mluví z duše... tady bych téma o hokeji opravdu nečekal Štvou mě u nás všichni ti kašpaři co ani nevěděli co je to hokejka dokud nemohli začít křičet že jsou mistři světa (říkám jsou protože se od toho distancuji já nechci být mistrem světa v hokej :p ) ...
Samozřejmě máme na výběr. Můžeme hokejem pohrdat a můžeme pohrdat i těma, kdo se hokejem baví. Jsme přece nad věcí, víme, že se jenom pár chlapů trefuje kusem gumy do ocelové konstrukce. Ale mějte na paměti, že i námi se pohrdá. 99 procent lidí v mém okolí se například při zmínce o šamanismu, astrálu atd. neubrání smíchu a ťukání na čelo. Když někomu řeknu, že znám týpka, který provozuje šamanskou praxi a doma v paneláku tluče do bubnu, tak se válejí po zemi smíchy a nechtějí mi věřit, že ten kašpar ještě není za zdmi ústavu.
A tak to zase nie.dr.Katz napísal:Samozřejmě máme na výběr. Můžeme hokejem pohrdat a můžeme pohrdat i těma, kdo se hokejem baví. Jsme přece nad věcí, víme, že se jenom pár chlapů trefuje kusem gumy do ocelové konstrukce. Ale mějte na paměti, že i námi se pohrdá. 99 procent lidí v mém okolí se například při zmínce o šamanismu, astrálu atd. neubrání smíchu a ťukání na čelo. Když někomu řeknu, že znám týpka, který provozuje šamanskou praxi a doma v paneláku tluče do bubnu, tak se válejí po zemi smíchy a nechtějí mi věřit, že ten kašpar ještě není za zdmi ústavu.
Islo len o to, ze v SR je kazdy fanusik ked sa vyhrava. ako nahle prehrame, zase su vsetci odbornici nna taktiku hry, ako nespanikarit pred zapasom a ako za tie prachy co beru by uz boli v NHL neviem co
A okrem toho pozeranie na tv oblbuje. Znizuje reakcny cas, upokojuje mozog a ten nema dovod na cinnost inak ako v centre zraku
Treba tu hokejku vziat a ist sa zahrat, alebo bike ci loptu