Padající ruka
Moderátor: Moderátori
Padající ruka
Dočetl jsem se o další zajímavé metodě jak uhlídat přechod mezi bděním/sněním. Ještě jsem to nezkoušel, ale dneska začnu a dám vědět co a jak. Jedná se o to, nechat při usínání jednu ruku od lokte zvednutou. Při usnutí vám sama spadne a mělo by vás to upozornit na to, že jste usnuli. Nejlepší by bylo, kdyby to člověka neprobudilo úplně, což by se dalo použít k přechodu do vědomého snu, případně do AC.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
Re: Padající ruka
namne to nefunguje, uz sa mi to tisic krat stalo ze som najebany zaspal na stolicke a nejak neprirodzene som mal zdvihnutu ruku, a ked som zaspal a uvolnili sa mi tym padom vsetky svaly, aj ruka spadla a to ma zobudilo, strhol som sa z mikrospanku a bol som hore dalej.
Samozřejmě s čistou hlavou.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
ja som to pouzival jeden cas pri skusani AC aby som vecer nezaspal a fungovalo to (ze som nezaspal) ale tak nic viac ...ale zase ak by si to chcel k LD tak musis zaspavat na chrbte a na nom sa velmi dlho a tazko zaspava :/
"Viem, že nič neviem." Sokrates
podla mna cista hlava na to ani tak nema vplyv, rovnaky vysledok by som docielil s cistou hlavou, mozno by to namne fungovalo keby som mal zdvihnutu ruku a dal by som si chloroform, pokial by som si predtym silno vsugeroval ze ked mi padne ruka tak som v sne
- TheDreamingDead
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Apr 21, 2009 15:41
toto som tusim skusala raz na AC a nepomohlo... zadrichmala som aj tak
vcera vecer, som unaveny sedel na sedacke na chvilu som zavrel oci, zaspal som, akonahle mi uvolnilo svalstvo co sposobilo aj takyto dopad ruky, ihned som sa strhol, zobudilo ma to.
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Aug 02, 2011 0:35
Alino... vsetko co si tu ty popisoval tak neboli prirodzene polohy, bud si v krasle alebo na gauci.. podla mna to dava zmysel , dneska to vyskusam a dam vediet, sice ja som tu len zaciatocnik takz si to mozno nebudem ani pamatat ked to nahodou pride ale za pokus to stoji... PS: myslim ze by nebolo odveci si pri tom zaspavani ruku v zvislej polohe o nieco opriet napr o stenu
"Co chceme, tomu taky ochotně věříme a doufáme, že si i ostatní myslí, co si myslíme sami."
Caesar Gaius Iulius
Caesar Gaius Iulius
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Aug 02, 2011 0:35
no mam to odskusane a podla mna by to aj zabralo ale nevedel som zaspat ... neviem ci to bolo tou rukou alebo ym ze som lezal na chrbte ale neslo to, lezal som tam s rukou hore asi pol hodinu a cely cas som si vsugerovaval: "ked spadne ruka, snivam " a na hovno
"Co chceme, tomu taky ochotně věříme a doufáme, že si i ostatní myslí, co si myslíme sami."
Caesar Gaius Iulius
Caesar Gaius Iulius