Vampýri
Moderátori: RedHawk, Moderátori
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vampýri
Pozri sa, energiu môžeš čerpať rôznym spôsobom, spánkom, z potravín prostredníctvom metabolizmu, alebo priamo z iných zdrojov energie (stromy, ľudia, slnko, vesmír, atď.). Energiu môžeš strácať takisto rôznym spôsobom, bežnou činnosťou alebo tým, že ju nevieš dostatočne udržať.
Prechod bránou 1 je základným kurzom, na ktorom sa účastníci učia základy pre následnú prácu v astrálnom priestore, mimo iné sa naučia ako sa energeticky chrániť a ako energiu priamo načerpať priestoru v rozšírenom stave vedomia. Viac sa môžeš dozvedieť tu: http://forum.annwin.sk/page.php?p=technologia-hemi-sync, prípadne v knihách Roberta Monroea.
Prechod bránou 1 je základným kurzom, na ktorom sa účastníci učia základy pre následnú prácu v astrálnom priestore, mimo iné sa naučia ako sa energeticky chrániť a ako energiu priamo načerpať priestoru v rozšírenom stave vedomia. Viac sa môžeš dozvedieť tu: http://forum.annwin.sk/page.php?p=technologia-hemi-sync, prípadne v knihách Roberta Monroea.
Hm knihy a texty ti moc neobjasnia. Je to vsetko teoria. kurzy detto. Naucis sa branit ale pokial nevnimas energie je ti to prakticky na nic.knox napísal:Nie su nejake knihy alebo materialy na internete ktore by mi to trochu objasnili...?
Vysat ta moze navsteva u niekoho alebo ked ta pridu navstivit, taktiez mnohi ludia chodia k liecitelom a maserom, ktori denne "zvladnu" 10-20 klientov. Dovod ze ty ako klient sa po navsteve citis unaveny a on ako ten co ma "davat" sa citi super.
Dovod je jasny odobral ti energiu namiesto pomoci. Toto je najcastejsia prakticka ukazka "vampirizmu"
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Apr 02, 2007 23:18
WhiteWolfSix: Ok dik, zvazim ten kurz...
RedHawk: Mne ide ale o to co moze robit ten energeticky vampir ked nechce ludom okolo seba brat energiu...? Ked su podla teba knihy aj kurzy na nic tak co ine sa s tym da robit? Teda ako sa naucit "vnimat" energiu, kontrolovat jej prijem pripadne ju aj vedet poslat?
RedHawk: Mne ide ale o to co moze robit ten energeticky vampir ked nechce ludom okolo seba brat energiu...? Ked su podla teba knihy aj kurzy na nic tak co ine sa s tym da robit? Teda ako sa naucit "vnimat" energiu, kontrolovat jej prijem pripadne ju aj vedet poslat?
vampir s tym nenarobi nic.
Pokial sa nenaucis energie vnimat aj kurzy a knihy su na nic, je o teoria a casto krat skreslena
Pokial sa nenaucis energie vnimat aj kurzy a knihy su na nic, je o teoria a casto krat skreslena
-
- Člen fóra
WhiteWolfSix napísal:Vedieť sa chrániť pred zbytočnými stratami vlastnej energie, naučiť sa čerpať inú než ľudskú energiu.
Tak kde je pravda, ako to je?RedHawk napísal:vampir s tym nenarobi nic.
A ako sa teda da naucit "energia vnimat" RedHawk?
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Št Dec 24, 2009 11:25
Mmmmm astrální vlkodlak mystici všech dob se otáčejí v hrobě
neviem ako sa da naucit vnimat. Co poznam ludi to maju nenaucili sa to.
Co sa tyka rozporu, stojim si za svojim. Vacsina upirov stym nic nenarobi
Co sa tyka rozporu, stojim si za svojim. Vacsina upirov stym nic nenarobi
-
- Člen fóra
Co sa potom uci na tom kurze prechod branou? Alebo ja neviem napr. na Reiki...? Nie pracovat s energiou?
Ako sa ludia vobec stavaju upirmi? To sa uz rodia ako prekliate jedince, odsudene na vysavanie energie od ostatnych?
Vampirom sa stanes tak ze mas nedostatok svojej energie a cerpas ju z okolia.Zenny napísal:Ako sa ludia vobec stavaju upirmi? To sa uz rodia ako prekliate jedince, odsudene na vysavanie energie od ostatnych?
Ak by si si dokazal nacerpat energiu z alternativnych zdrojov (stromy, voda, ohen, potrava (uviedol to aj ww6)) prestanes byt vampirom
Cize riesenie aj pre knoxa je nacerpat sa z ineho zdroja (napriklad sport, na slnku, ci pobytom v lese) a prestane brat energiu.
Vhodne je zistit po akej strave sa vampir neciti unaveny a tu konzumovat (Janapriklad bez masa mam "ulety")
dneska skusim vycucat energiu zo spoluziacky
http://www.magickebytosti.estranky.sk/clanky/vampyri
ok chcela by som vedieť váš názor na túto stránku našla som ju na nete už pred časom a neviem čo si myslieť....
ok chcela by som vedieť váš názor na túto stránku našla som ju na nete už pred časom a neviem čo si myslieť....
nocte et sanguinem vitam[size=150][color=#FF4000][/color][/size]
- Lysnyt
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Júl 30, 2006 23:00
Blair, na dotycnej stranke mi udrela do oci hlavne gramatika, co mi aj pripomenulo jedno individuum menom Kaitan.blair123 napísal:http://www.magickebytosti.estranky.sk/clanky/vampyri
Nejde mi do hlavy spojenie vzdelanosti (cim magia a vsetko skryte urcite je) a absencia gramatiky,
hlavne ak sa rozhodnem zalozit si vlastnu stranku.
...Nech sa za mna radsej podpisu skutky..
áno to som si všimla aj ja ale mňa by skôr zaujímal obsah ,že ako to tam je napísané.... myslíte , že sa tomu dá veriť ?
nocte et sanguinem vitam[size=150][color=#FF4000][/color][/size]
no je to blbost.blair123 napísal:áno to som si všimla aj ja ale mňa by skôr zaujímal obsah ,že ako to tam je napísané.... myslíte , že sa tomu dá veriť ?