Dovoľujeme si Vás pozvať na kurz Hemi-Sync: Prechod bránou, ktorý sa uskutoční v dňoch 6. - 8. 5. 2005. Na tento kurz sa môžte začať hlásiť už v týchto dňoch pomocou elektronickej prihlášky, ktorá sa nachádza na webe. Do 25. 3. 2005 sa môžete prihlásiť na tento kurz so zvýhodnenou cenou 1.800,- Sk. Po tomto termíne bude rátaná bežná cena 2.000,- Sk. Na získanie zvýhodnenej ceny stačí prihlásiť sa a odoslať registračný poplatok vo výške 500,- Sk do 23. 3. 2005. Pri bankovom prevode je rozhodujúci dátum zaúčtovania na náš účet, v prípade poštovej poukážky je to pečiatka pošty.
Seminár je zostavený v duchu knihy amerického autora Roberta A. Monroea „Daleké cesty“, na základe jeho rozpracovanej metódy fázového posunu ľudského vedomia s pomocou audiotechnológie Hemi-Sync.
Účel seminára spočíva predovšetkým v tom, aby účastníkovi pomohol prekonať vrodené obavy z neznáma a zo zmenených stavov vedomia prostredníctvom skúmania svojho Ja a všetkého, čo ho obklopuje. Vďaka ovládnutiu špeciálnych cvičení pod vedením odborne školeného lektora sa účastníkovi seminára otvára BRÁNA do nefyzických energetických systémov a iných dimenzií reality.
Hemi-Sync: Prechod bránou (6. - 8. 5. 2005)
Moderátor: Moderátori
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hemi-Sync: Prechod bránou (6. - 8. 5. 2005)
Nejde nahodou v piatok 6.5. na kurz Prechod branou autom z Kosic???
Rad by som sa spoluodviezol......na cene sa samozrejme dohodneme.
Dakujem
Rad by som sa spoluodviezol......na cene sa samozrejme dohodneme.
Dakujem