Teslov purpurový energetický štít
Moderátori: RedHawk, Moderátori
Teslov purpurový energetický štít
Ahojte priatelia,
mate niekto skusenosti s tymto energetickym stitom od Nikolasa Tesli :shock:
pre blizsie info prikladam link:
http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=23
-za vsetky vase rady a info dakujem
mate niekto skusenosti s tymto energetickym stitom od Nikolasa Tesli :shock:
pre blizsie info prikladam link:
http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=23
-za vsetky vase rady a info dakujem
- Prílohy
-
- 2957_teslashield20.gif (17.69 KiB) 11588 zobrazení
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Št Dec 24, 2009 11:25
Re: Teslov purpurový energetický štít
Sorer tím chceš poukázat na to že je to volovinka ? To co tam píšou zní skvěle i když většině věcí vůbec nerozumim ...
- TheDreamingDead
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Apr 21, 2009 15:41
taketo som tusim pred par dnami videla v Tare a povazovala som to za sposom uskladnenia ulomkov kamenov a podobnych drobnych veci Ono sa aj dnu ma nieco davat, ci nie? Tak ci tak by som do toho nevkladala nijake nadeje... kus hlinika - to je aj lietadlo...
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Ano, zda sa mi ze to skor funguje ako placebo efekt. Predaju ti nieco na co vyrazia svoju znacku, opisu ake je to super atd. Samotny obal vyzera uplne presne ako ten obal pre skrysu na geocaching. Takze mam velke pochybnosti ze je to specialne vyrobene len pre nich. Ty ako pouzivatel tohoto stitu budes verit v jeho ucinok a efekt sa dostavi len vdaka tvojej voli.theDreamer napísal:Sorer tím chceš poukázat na to že je to volovinka ? To co tam píšou zní skvěle i když většině věcí vůbec nerozumim ...
No cely zazrak maju v Tare.
Z pohladu energie - nic.
Pri pokuse to aktivovat mojou energiou to pohltilo trochu energie (cca 30 s nabijania) a po asi minute opat nic.
Overene aj kyvadlom, ale radsej verim svojim ociam
Cize Sorer ma pravdu. Placebo.
Oproti ucinku krystalu, ametystu ci sungitu su to zbytocne vyhodene peniaze. Ale na seminari skvela ukazka biznisu
Z pohladu energie - nic.
Pri pokuse to aktivovat mojou energiou to pohltilo trochu energie (cca 30 s nabijania) a po asi minute opat nic.
Overene aj kyvadlom, ale radsej verim svojim ociam
Cize Sorer ma pravdu. Placebo.
Oproti ucinku krystalu, ametystu ci sungitu su to zbytocne vyhodene peniaze. Ale na seminari skvela ukazka biznisu
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Apr 02, 2007 23:18
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34158
Tuto to maju "troska" lacnejsie
jj ale rovnake ako v Tare co myslis odkial to mam domaknox napísal:http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34158
teda redhawk,ty si husty robit pokusy na hlinikovom obale z dealextremu tak to si ma pobavil.netvrdim,ze ten energeticky ony z tary nieco robi,ale porovnavat ho s lacnou napodobeninou (ktora ani napodobeninou byt nema) a vyvodit z toho jasny a "pravdivy" zaver je trosku mimo co som teda cital,tak ten hlinikovy obal je tak nejak pozmeneny,je tam iny povrch,nejake sutre tam spominali ked uz tak to skus na "originale" a nie na niecoim,co to tvarom pripomina a je z podobneho materialu,ved to by nas tu dostala k osvieteniu kazda rolka alobalu,co ma mamka v kuchyni
"...houba je ve skutecnosti
inteligentní entitou, ne z tohoto sveta, ale mimozemskou, schopnou
prostrednictvím stavu transu sdelovat svou osobnost jako cosi prí
tomného v do nitra obráceném vnímání toho, kdo stav prožívá." Terence McKenna
energeticky stit (amulet) si vies spravitr aj s papierabonkwodny napísal:teda redhawk,ty si husty robit pokusy na hlinikovom obale z dealextremu tak to si ma pobavil.netvrdim,ze ten energeticky ony z tary nieco robi,ale porovnavat ho s lacnou napodobeninou (ktora ani napodobeninou byt nema) a vyvodit z toho jasny a "pravdivy" zaver je trosku mimo co som teda cital,tak ten hlinikovy obal je tak nejak pozmeneny,je tam iny povrch,nejake sutre tam spominali ked uz tak to skus na "originale" a nie na niecoim,co to tvarom pripomina a je z podobneho materialu,ved to by nas tu dostala k osvieteniu kazda rolka alobalu,co ma mamka v kuchyni
Ale mas pravdu aj rolka alobalu vie doviest k osvieteniu napr ako odrazove strieborne zrkadlo pri foteni
ja som len narazal na to,ze si odsudil nieco na zaklade pokusu na niecom inom.to je trochu neprofesionalne,nemyslis?
mam doma aj s tarybonkwodny napísal:
ja som len narazal na to,ze si odsudil nieco na zaklade pokusu na niecom inom.to je trochu neprofesionalne,nemyslis?
nie je to ine oba su rovnake. bohuzial len cena je ina
tak to je uz ina rec,prijmi moje ospravedlnenieRedHawk napísal:mam doma aj s tarybonkwodny napísal:
nie je to ine oba su rovnake. bohuzial len cena je ina
to je v pohode.
Apr 25, 2010 8:59 pm som napisal kde to maju a ako to na mna zaposobilo
ja ked po niecom snorim si zabezpecim aj original. len sa mi to zda dost fake ked dostanes s takym cenovym rozdielom rovnaku vec
Apr 25, 2010 8:59 pm som napisal kde to maju a ako to na mna zaposobilo
ja ked po niecom snorim si zabezpecim aj original. len sa mi to zda dost fake ked dostanes s takym cenovym rozdielom rovnaku vec
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
uz to mam aj ja doma. V roznych velkostiach objednane z dealextreme. Ale ja to vyuzivam ako schranku pre hru geocaching . Pred tym som tiez taketo puzdrocka objednaval za tazke prachy z inakade a odlisovali sa len tym ze na nich bola znacka geocachingu.