Tranz
Moderátori: RedHawk, Moderátori
Re: Tranz
Nebolo to drogami ani alkoholom.
Tak prvy zazitok co som mal bola alfa.
To som spoznal pretože
1.Som bol maximálne uvolnený
2.Pokrivilo sa mi vnímanie cítil som si hlavu 50 cm od tela
3.Som stracal casove useky napriklad sla hudba a zrazu hudba nic a iba znova nabehla.
4.Citil som sa lahucko ako keby som nevazil ani gram.
Par krat to bola aj theta:
-Citil som sa akoby ma niekto nadopoval narkozou,proste vsetko obraz sa tocil a pod. zmizlo to ale po 4 sekundach co ma mrzelo..
Co sa tej alfy tyka to som nemal tie pocity 4 naraz ale bol bud jeden alebo dva alebo najskor jeden potom druhy.
Ale alfa rytmi to boli stopercentne pretoze toto sa nasimulovat nedalo co som zazival.
Mal som este aj ine pocity len si to nepamatam.. hm aha si pamatam ze ked som mal spadnut do hlbkoveho tak sa mi cele telo zrazu akoby niekto oblial tekutym dusikom.Proste zima.Chvilku este vedomie a ako som siel spadnut mama otvorila umývačku riadu.Trhlo ma až tak že som sa az predklonil a to som lezal! proste ma strasne trhlo..
Tak prvy zazitok co som mal bola alfa.
To som spoznal pretože
1.Som bol maximálne uvolnený
2.Pokrivilo sa mi vnímanie cítil som si hlavu 50 cm od tela
3.Som stracal casove useky napriklad sla hudba a zrazu hudba nic a iba znova nabehla.
4.Citil som sa lahucko ako keby som nevazil ani gram.
Par krat to bola aj theta:
-Citil som sa akoby ma niekto nadopoval narkozou,proste vsetko obraz sa tocil a pod. zmizlo to ale po 4 sekundach co ma mrzelo..
Co sa tej alfy tyka to som nemal tie pocity 4 naraz ale bol bud jeden alebo dva alebo najskor jeden potom druhy.
Ale alfa rytmi to boli stopercentne pretoze toto sa nasimulovat nedalo co som zazival.
Mal som este aj ine pocity len si to nepamatam.. hm aha si pamatam ze ked som mal spadnut do hlbkoveho tak sa mi cele telo zrazu akoby niekto oblial tekutym dusikom.Proste zima.Chvilku este vedomie a ako som siel spadnut mama otvorila umývačku riadu.Trhlo ma až tak že som sa az predklonil a to som lezal! proste ma strasne trhlo..
Alfa je stav kedy si citlivejsi. A ano je vhodny na ucenie a le v nizkej alfe je mozne upravovat svoje podvedomieZenny napísal:Co to? Pokial viem tak alfa je dobry stav vedomia napr. na ucenie a pochybujem, ze pri tych stavoch co opisujes by sa dobre ucilo
A theta myslim ze je pri hlbokom spanku.
alfa hladinou sa do velkej miery zaobera silvova metoda, alebo lepsie povedane vyuziva ju SM.. a je to velmi dobry stav na ucenie, zlepsenie pamati atd..miroku napísal:Hm a nejake to vysvetlenie k tym stavom alebo dake story nebudeeeeeeeeeee? alebo aspon ci dakdo daco podobne mal...
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Št Dec 24, 2009 11:25
RedHawk jsi pro mě pan někdo a nerad bych do tebe nějak rýpal, ale co sleduješ tím že s nahrávkami bubnů děláš takové drahoty ? Ja osobně se do transu dostavam pohou relaxaci bez hudby a tisíce návodů z internetu, ale určitě bych uvítal nějakou radu a nahrávku od tebe ... Bohužel si nemohu dovolit váš kurz šamanství až v Bratislavě ...
nerobim drahoty ale ako tu nahravku chces pouzit? vies co mas robit? vies ako tie sekvencie spojit ?theDreamer napísal:RedHawk jsi pro mě pan někdo a nerad bych do tebe nějak rýpal, ale co sleduješ tím že s nahrávkami bubnů děláš takové drahoty ? Ja osobně se do transu dostavam pohou relaxaci bez hudby a tisíce návodů z internetu, ale určitě bych uvítal nějakou radu a nahrávku od tebe ... Bohužel si nemohu dovolit váš kurz šamanství až v Bratislavě ...
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Št Dec 24, 2009 11:25
Pravda ... to nevím
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa: