LD - pristroje
Moderátor: Moderátori
LD - pristroje
Zdravim, prednedavnom som sa zacal zaoberat touto LD metodou a uvazujem ze by som si kupil aj nejaky pristroj, kedze na trenovanie nemam cas ani chut. Zatial sa mi najviac pozdava a asi aj najlacnejsi REM-Dreamer za cca150 € . Chcel by som sa vas spytat na vase skusenosti s tymito pristrojmi ? Hlavne ma zaujima ci to aj v skutocnosti funguje tak ako pisu a ci sa to vlastne za tie peniaze oplati kupit ?
Re: LD - pristroje
inak da sa na to pouzit aj pristroj Inner Pulse (cena je 285€) (od Galaxy ) ktoreho som od stredy distributorom.
Jedna sa o "psychowalkman" zo zameranim na zazitky:
ma v sebe nasledovne programy:
Relaxacne:Relaxacia a zpat, Relaxacia tela, upokojenie, vlny pokoja, vlny uvolnenia, Lahka relaxacia.
Specoialne: Mozgovy aerobic nizsie a vyssie frekvencie, Sustredenie, Anti smutok, lavy mozog, pravy mozog, lava, prava hemisfera,
Meditacie: Zem, Zaklady Zeme, Prebudenie mysle, rovnovaha cakier, kozmicke vedomie, hlboka meditacia, velmi hlboka meditacia,
Spankove: prijemne sny, KO, zdriemnutie, hlboky spanok, rychle zdriemnutie, technicke KO,
Ucenie: priprava, ukiotvenie znalosti, asistovane prijimanie myslienok (sugescia), pamat, barokny rytmus, zrychlene ucenie
Energeticke: pred cvicenim, zobudenie, povzbudenie, odputanie, priprava na sport, NRG,
Kreativita: Hudobna tvorivost, vysokopohotova tvorivost, Snova vizualizacia, Restart, zrychlenie mysle, vizualizacia
Zabava: Nirvanofobia, Eroticka zmyselnost, kaleidoskop (fosvenove vzory), zahrada pozitkov,
a specialne dychacie:
prirodzena cistota 1a 2 ( nastavuje telo na dychaci rytmus na meditacie), energeticke dychanie, Pranajama 1-6 (vyrovnava dych a harmonizuje telo), joginske dychanie, taoisticke dychanie.
Na LD je vhodna snova vizualizacia a tiez istym sposobom kozmicke vedomie ale to skor uzmernuje vedomie ku AC
co sa tyka toho urobenia zariadenia ak sa u nas daju kupit suciastky (KB shop alebo GMelektronic) tak to spravit viem. akurat problem by mohol byt s programovanim.
Jedna sa o "psychowalkman" zo zameranim na zazitky:
ma v sebe nasledovne programy:
Relaxacne:Relaxacia a zpat, Relaxacia tela, upokojenie, vlny pokoja, vlny uvolnenia, Lahka relaxacia.
Specoialne: Mozgovy aerobic nizsie a vyssie frekvencie, Sustredenie, Anti smutok, lavy mozog, pravy mozog, lava, prava hemisfera,
Meditacie: Zem, Zaklady Zeme, Prebudenie mysle, rovnovaha cakier, kozmicke vedomie, hlboka meditacia, velmi hlboka meditacia,
Spankove: prijemne sny, KO, zdriemnutie, hlboky spanok, rychle zdriemnutie, technicke KO,
Ucenie: priprava, ukiotvenie znalosti, asistovane prijimanie myslienok (sugescia), pamat, barokny rytmus, zrychlene ucenie
Energeticke: pred cvicenim, zobudenie, povzbudenie, odputanie, priprava na sport, NRG,
Kreativita: Hudobna tvorivost, vysokopohotova tvorivost, Snova vizualizacia, Restart, zrychlenie mysle, vizualizacia
Zabava: Nirvanofobia, Eroticka zmyselnost, kaleidoskop (fosvenove vzory), zahrada pozitkov,
a specialne dychacie:
prirodzena cistota 1a 2 ( nastavuje telo na dychaci rytmus na meditacie), energeticke dychanie, Pranajama 1-6 (vyrovnava dych a harmonizuje telo), joginske dychanie, taoisticke dychanie.
Na LD je vhodna snova vizualizacia a tiez istym sposobom kozmicke vedomie ale to skor uzmernuje vedomie ku AC
co sa tyka toho urobenia zariadenia ak sa u nas daju kupit suciastky (KB shop alebo GMelektronic) tak to spravit viem. akurat problem by mohol byt s programovanim.
Taakze zistil som ceny suciastok:
diody 2ks - 0,437 € za kus
vypinac - 2,6 €
rezistory (1k) 2ks - 0,041€ za kus
kolíska na bateriu - 1,19€
socket na attiny13v - 2€
attiny13v - 1,571 € (na objednavku dostupnost 14-30dni)
otvoreny spínač - 0,65€
batéria CR2032 - cca 1€
spolu cena: 9,96€ skusim to spravit uvidime.
Tak ako?
"Všetko, čo je v človeku krásne, je očami neviditeľné" Antoine de Saint-Exupéry
Jestli ti můžu poradit. Na stránkách www.lucidology.com je volně ke stažení prográmek a MP3 soubor, který je určen právě k noční praxi v LD. Je to na principu zvukových podnětů během REM fáze spánku. Je to tam celé vysvětlené do podrobností, jak to používat atd. (anglicky). Já jsem to nezkoušel, protože preferuji přirozenou cestu bez těchto berliček, ale slibují tam, že budeš mít LD/AC ještě dnes a pak každý den, kdykoliv budeš chtít Jdou na to celkem vědecky a vypadá to docela věrohodně, a co je hlavní: je to zadarmo.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
*No cakam na chip.
co vsak odskusane je photosonix Inner Pulse (aj ho dodavam a predavam len je trosku drahy...)
co vsak odskusane je photosonix Inner Pulse (aj ho dodavam a predavam len je trosku drahy...)
Tohle ovšem není LD přístroj. Po vlastní zkušenosti s psychowalkmanem, kdy jsem jej intenzivně používal asi rok, jsem jej zase odložil, protože celkový výsledek byl nula...Akorát jsem měl mžitky před očima a hučelo mi v hlavě.
aky si mal? to sa stava ak mas silne vybudene AV vystupy. pouzitie ti nesmie byt neprijemne, treba regulovat silu.
No jua to neviem otestovat , kedze to robim (AC+LD) ide o to ze inner pulse tam na to programy ma.
No jua to neviem otestovat , kedze to robim (AC+LD) ide o to ze inner pulse tam na to programy ma.
Mám ORION. Dělal jsem s ním různé pokusy, zkoušel jsem i různé vlastní frekvence atd. Neříkám, že to u někoho nemůže fungovat, ale já jsem dal nakonec přednost přirozené cestě, abych na tom pak nebyl závislý, když budu chtít meditovat nebo mít LD/AC. Věřím, že to může skutečně fungovat, asi jako hemi-sync.
plne s tebou suhlasim,
Ja som to tiez dosiahol normalnou nie technickou cestou ale da sa to. A co som sa cudoval pri dychaniach ta to nuti (co nie je dobre, nie kazdy dycha rovnakym temtom)
Ja som to tiez dosiahol normalnou nie technickou cestou ale da sa to. A co som sa cudoval pri dychaniach ta to nuti (co nie je dobre, nie kazdy dycha rovnakym temtom)