Tak som včera večer počúval HS, dával si kdeaké sugescie, plány a affirmácie ...
Odhadom okolo 4:00 ráno som pocítil známe napätie-hučanie. Už si pomaly na ten pocit zvykám a tak som neváhal šup von. Jal som sa kontaktovať silového zvera alebo duchovného spojenca. Ale príliž sa mi nedarilo. Asi po cca 10-15 sekundách ma to vrátilo späť do tela, ale hučanie prišlo znova a vyskočil von a tak dookola asi 7-8 krát. Neviem prečo ma to vracalo stále späť, ale keď tak dumám, tak v tých mojích sugesciách je vždy niečo o učení a nácviku, tak som si to možno spôsobil sám. Možno časom sa mi podarí ten pocit a celý proces natoľko prekuknúť, že si také niečo budem môcť vedome navodiť z bdelého stavu. Zatiaľ tam mám vždy nevedomú spánkovú fázu. Niekdy pár desiatok minút, niekedy pár hodín.
Pri tých opakovaných výletoch som pobadal, že ku koncu som z postele už iba decetne vstával, tak ako v reále, ale aj keď tam bola taká mini myšlienka, či som náhodou nevstal s reálnym telom, tak už celkom dobre rozlišujem kde som
Po opakovaných pokusoch o kontakt som sa nakoniec dopracoval k nejakej osobe (ináč všetci čo som ich stretol boli neskutočne zhovorčiví, na to som nebol zvyknutý) a tej som oznámil teda, že ona je môj duchovný spojenec. Nahodila taký výraz, že či mám všetkých 5 pohromade, ale nakoniec to nejak vzala. Tak som sa jej hneď opýtal, že ako sa mám dostať do zmeného stavu mysle z bežného bdelého a na to som dostal niečo o šroubovaní dvoch žalúdkov, toho minulého a toho druhého No nie som z toho príliš múdry ...
Opakované AC v sérii
Moderátor: Moderátori
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Re: Opakované AC v sérii
No určite to stojí za to trochu prebádať fázu prechodu do AC, nakoľko to je u každého jedinca individuálne. Napríklad taký Monroe si tie svoje výstupy dôkladne študoval a vedel čo sa kedy asi tak deje.
Stretneme sa vo sne ;)