ovplyvnovanie
Moderátori: RedHawk, Moderátori
ovplyvnovanie
prosim vas pomozte mi co mam robit som zufala, niekto sa mi snazi ovplyvnovat osobnu volu-volbu, strasne zle sa psychicky citim. moze to byt z toho? poradite mi niekoho aby ma obalil ochranou pred ovplyvnovanim?
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: ovplyvnovanie
no, neviem, neviem... najskôr sa chceš zahrávať s čiernou mágiou a potom žiadaš o pomoc, pretože Ťa niekto ovplyvňuje. Žeby kozmos pracoval tak rýchlo?
ja som sa do tej magie este nepustila. poziadala som o pomoc maga a zistila ze je biely teraz sa ma snazi ovplyvnit. neviem ako proti tomu bojovat

- WhiteWolfSix
- Moderátor
Ako sa Ťa snaží ovplyvniť? Čo chce na Tebe ovplyvniť? Ako vieš, že je biely a nie čierny mág? Čo vlastne chceš s mágiou (jedno či bielou alebo čiernou)?
Pokial sa ta snazi ovplyvnit tak biely nebudeviolete napísal:ja som sa do tej magie este nepustila. poziadala som o pomoc maga a zistila ze je biely teraz sa ma snazi ovplyvnit. neviem ako proti tomu bojovat![]()
![]()

Ale ako sa to hovori:
Kto chce kam pomozme mu tam.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Možno sa ju snaží ovplyvniť, aby nerobila hlúposti.RedHawk napísal:Pokial sa ta snazi ovplyvnit tak biely nebude

No to by bolo mozne
ale skor si myslim ze ona uz ma presnu predstavu ako to ma byt
a okrem toho ak sa jej ozval "mag" bezneho typu na forach tak kym nalistuje u Doreen Virtue nejaku kapitolu to trva