je to v poriadku?

Metódy, návody a rady ako sa dostať z tela a astrálne cestovať

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
oi
Návštevník
Dátum registrácie: Po Feb 19, 2007 16:00

je to v poriadku?

Príspevok od používateľa oi »

pokusam sa o AC. Tuto noc sa mi celkom darilo a ide o to ze, na dalsi den rano mi clen mojej rodiny povie, ze sa mu so mnou snival zly sen. V tom sne: niekto mojej mame povedal ze som ,,nieco" spravila ze sa ma na mna ist hned pozriet. Prisla do mojej izby a nemohla ma prebrat, pretoze som zomrela! Nepaci sa mi ze ma niekto o mne taketo varovne sny, (ktore nadvadzaju na to o co sa pokusam,samozrejme o tom nikto nevie, iba ja!) vari sa mi moze nieco stat?
Používateľov profilový obrázok
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Re: je to v poriadku?

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

Nikdy predtým nemal nik o tebe zlý sen? Ani ty si nemala zlé sny? Lebo vôbec to nemusel byť varovný sen. :)

P.S.: Vždy sa nám niečo môže stať, hlavne keď si nedávame pozor na to, čo robíme.
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
RedHawk
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Júl 10, 2005 21:56

Re: je to v poriadku?

Príspevok od používateľa RedHawk »

oi napísal:pokusam sa o AC. Tuto noc sa mi celkom darilo a ide o to ze, na dalsi den rano mi clen mojej rodiny povie, ze sa mu so mnou snival zly sen. V tom sne: niekto mojej mame povedal ze som ,,nieco" spravila ze sa ma na mna ist hned pozriet. Prisla do mojej izby a nemohla ma prebrat, pretoze som zomrela! Nepaci sa mi ze ma niekto o mne taketo varovne sny, (ktore nadvadzaju na to o co sa pokusam,samozrejme o tom nikto nevie, iba ja!) vari sa mi moze nieco stat?
Ano moze, a zaroven naozaj mohlo ist o zly sen.

Na druhej strane to ze o tom niekto nehovori neznaci ze nemoze mat vnimanie niecoho, alebo predtuchu.

Ako najhorsia vec je naozaj pri AC mozna smrt.
Napísať odpoveď