LD a AC su dve rozne veci, nie je pravidlo ze po LD nasleduje ACamethyst napísal:haloo ? po akom case lucidneho snivania prislo astralne cestovanie ?? 1,2 v podstate brana lucidneho snenia je uz za mnou :DD
Riziko
Moderátor: Moderátori
Re: Riziko
dik, ja som len toto chcel vediet, ... ale je velkaa pravdepodobnost ze priidu aj ac vsak? niekedy sa prebudiime do tranzu, a prosto nejak to vsetko spolu suuvisii taze tak
Toto fórum je fakt smiešne v očiach tých ktorý už spoznali, ale aj tak... STRACH môže aj zabíjať ! Záleží len na tom aké predpoklady máš ako rozmýšľaš a aké myšlienky udržuješ vo svojej mysli, tomu čo uveríš stane sa,
Tí čo sa boja, že sa už nikdy nevrátia a nedôverujú si, nerešpektujú základne pravidlá pri cestovaní môže sa im splniť to čo si sami prajú v nevedomosti a hlúposti.
Moc jednotlivca vychádza zo strachu tých čo sa ho boja, záleží na ktorej strane stojíš. Nikdy neukazuj strach hoci budeš mať plné plienky .
Vesmír je plný nepriateľských dravcov a bytosti s inou energetickou štruktúrou. A ty si sviečka v tej tme ktorá svieti. Dúfam, že som pomohol je to skratka sranda ...
Tí čo sa boja, že sa už nikdy nevrátia a nedôverujú si, nerešpektujú základne pravidlá pri cestovaní môže sa im splniť to čo si sami prajú v nevedomosti a hlúposti.
Moc jednotlivca vychádza zo strachu tých čo sa ho boja, záleží na ktorej strane stojíš. Nikdy neukazuj strach hoci budeš mať plné plienky .
Vesmír je plný nepriateľských dravcov a bytosti s inou energetickou štruktúrou. A ty si sviečka v tej tme ktorá svieti. Dúfam, že som pomohol je to skratka sranda ...
LEVITATE napísal:Re: Riziko
od LEVITATE » Uto Apr 26, 2011 14:45
Toto fórum je fakt smiešne v očiach tých ktorý už spoznali, ale aj tak...
Každý kdo začíná se nesmí bát udělat ze sebe blázna