Vyhadzovanie fyz. tela pri AC

Zážitky z vašich astrálnych výletov

Moderátor: Moderátori

nalehir
Návštevník
Dátum registrácie: Po Aug 08, 2011 20:41

Vyhadzovanie fyz. tela pri AC

Príspevok od používateľa nalehir »

skusam astralne cestovat asi 2 tyzdne skoro kazdy vecer...skoro pri kazdom pokuse sa mi stava ze ked sa dostatocne uvolnim, citim ze uz mi brni cele telo a zrazu dostanem akokeby tik ale do celeho tela a doslova ma to vyhodi par cm nad postel, a hned sa preberiem...stava sa vam to tiez? moze to byt tym ze myslim na to aby ma to vyhodilo z astralneho tela...stale si totiz pri pokuse o AC predstavujem ze sa prepadavam pod postel alebo sa vznasam z postele...mate niekto podobne skusenosti? robim nieco zle? :)
madagaskar
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ut Júl 12, 2011 20:04

Re: Vyhadzovanie fyz. tela pri AC

Príspevok od používateľa madagaskar »

na tento topic som čakal na viacerých fórach. ja mám rovnaký problém pri pokuse o tranz, čo je vlastne dosť podobné a povedal by som, že dôvod je identický. Krátko po začiatku relaxácie som cítil vibrácie, ale nejaký hlas v hlave mi začal hovoriť, že to čo robím nie je dobrý nápad a mám s tým skončiť, ale keď som pokračoval po istom čase, keď už som bol fakt uvoľnený natoľko, že som necítil telo a zároveň som ho cítil všade som zrazu dostal niečo ako silný tik do brušných svalov akoby ma celého stiahlo do kŕča, ale bolo to také prudké, že som doslova vyskočil a odlepil sa od postele. fakt by ma zaujímalo, čím to je, pretože predtým som takéto problémy nemal.
Používateľov profilový obrázok
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

To myknutie tela je celkom bežný jav, je to náhle uvoľnenie svalov. Mnoho ľudí toto tiež zažíva pri zaspávaní, keď síce ešte úplne nespia, no telo sa rýchlo uvoľňuje, vtedy dôjde k náhlemu myknutiu. Ak je už človek v polospánku, často sa to prejaví aj v sne ako pád.
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
madagaskar
Člen fóra
Člen fóra

WhiteWolfSix napísal:To myknutie tela je celkom bežný jav, je to náhle uvoľnenie svalov. Mnoho ľudí toto tiež zažíva pri zaspávaní, keď síce ešte úplne nespia, no telo sa rýchlo uvoľňuje, vtedy dôjde k náhlemu myknutiu. Ak je už človek v polospánku, často sa to prejaví aj v sne ako pád.
to je niečo iné viem o čom hovoríš. to je myknutie ako keď sa vraciaš do tela, vtedy cítiš myknutie, ale toto bolo iné o dosť silnejšie.
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

madagaskar napísal:to je niečo iné viem o čom hovoríš. to je myknutie ako keď sa vraciaš do tela, vtedy cítiš myknutie, ale toto bolo iné o dosť silnejšie.
Je to silnejšie o energetické vlny. :wink:
Obrázok
madagaskar
Člen fóra
Člen fóra

Asi tak. Ja som si myslel, že to nie je len istá forma toho myknutia ako pri prudkom návrate do tela, ale že je to niečo úplne iné :) a kde berieš tú istotu?
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Po 16 rokoch aktívnej práce s astrálnym cestovaním a s ľuďmi, ktorí sa AC učia, už mám nejakú tu nezanedbateľnú skúsenosť.
Obrázok
madagaskar
Člen fóra
Člen fóra

WhiteWolfSix napísal:Po 16 rokoch aktívnej práce s astrálnym cestovaním a s ľuďmi, ktorí sa AC učia, už mám nejakú tu nezanedbateľnú skúsenosť.
Tak to je pravda, asi už máš dosť skúseností. Len stále neviem ako to vyriešiť. Pozrel som si ten topic, v ktorom sú rozpísané dôvody, ktoré spôsobujú neúspech pri pokusoch o AC, ale fakt neviem, nič z toho okrem zlej techniky pre tranz sa mi nehodí. Tak pls mohol by si mi sem napísať nejakú techniku?
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

madagaskar napísal:Pozrel som si ten topic, v ktorom sú rozpísané dôvody, ktoré spôsobujú neúspech pri pokusoch o AC, ale fakt neviem, nič z toho okrem zlej techniky pre tranz sa mi nehodí. Tak pls mohol by si mi sem napísať nejakú techniku?
Myslím si, že to nebude len problém techniky. Chce to poctivejšie posúdenie tých bodov, som si istý, že je toho viac, čo Ti bráni v postupe. S istotou môžem tvrdiť, že je to napríklad bod č. 3 a to nie je jediný bod, ktorý Ti robí problémy. :wink: Niektoré veci sa jednoducho nedajú preskočiť.
Obrázok
Chaosák
Návštevník
Dátum registrácie: Ne Dec 18, 2011 22:05

Príspevok od používateľa Chaosák »

ahojte no ako tu spomina Wolf ja pra zaspávaní mam ten tik velmi často niekedi sa nan zobudím jak ma miknem ale toto bude asi o niečo inšie :)
petka
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2012 22:47

Príspevok od používateľa petka »

Mne sa zase casto stavalo ze ked sa dostavili vibracie a citila som prechod na astralne telo zacala som sa dusit a lapat po dychu.Ale suviselo to s mojim strachom zo smrti.Teraz sa dostavam trochu dalej ale i tak ma stale ten strach vrati naspat :mrgreen:
Napísať odpoveď