Holosync audio nahravky
Moderátor: Moderátori
Holosync audio nahravky
Zdravim, skusal to uz niekto z vas ? Je o novodoby sposob meditacie prostrednictvom pocuvania audio CDiek.
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Júl 12, 2011 20:04
Re: Holosync audio nahravky
Neskúšal, lebo takéto techniky ako si ovplyvňovať frekvencie v mozgu atd.. sa mi zdajú moc invazívne. Asi to nijako neškodí, ale mám z toho nepríjemný pocit.
no co som zatial snoril na zahranicnich strankach, tak som nenasil ani jeden negativny komentar k tomuto programu. Pravdou vsak je, ze pokial by si chcel prejst celou seriou a teda vsetkymi tymi CD, tak by ti to trval az niekolko rokov, a to myslim teraz vazne. Dalsou vecou je, ze tie CD su dost drahe, pokial sa vsak nebavimi o wwarezi
napriklad prve dva tyzdne pocuvas len 30min. nahravku s nazvom "The Dive" a uz po jej pocuvani by sa mal dostavit efekt v ramci kt. by si sa mal citit uvolnenejsie, vo vacsej pohode..podobne ako je tomu po relaxacii. Aspon taketo ucinky vacsina ludi popisuje.
napriklad prve dva tyzdne pocuvas len 30min. nahravku s nazvom "The Dive" a uz po jej pocuvani by sa mal dostavit efekt v ramci kt. by si sa mal citit uvolnenejsie, vo vacsej pohode..podobne ako je tomu po relaxacii. Aspon taketo ucinky vacsina ludi popisuje.
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Júl 12, 2011 20:04
tak to ja radsej polhodku robim normalnu relaxaciu ako pri AC a po nej sa citim uvolneny az az a okrem toho mam pocit akoby som bol oddychnuty po niekolkohodinovom spanku.Dreamer1 napísal:no co som zatial snoril na zahranicnich strankach, tak som nenasil ani jeden negativny komentar k tomuto programu. Pravdou vsak je, ze pokial by si chcel prejst celou seriou a teda vsetkymi tymi CD, tak by ti to trval az niekolko rokov, a to myslim teraz vazne. Dalsou vecou je, ze tie CD su dost drahe, pokial sa vsak nebavimi o wwarezi
ano, suhlasim. Pokial sa niekto venuje normalnej, teda skutocnej meditacii a vie ako to funguje, ako sa medituje. najde si na to cas a podobne... tak je to urcite lepsie ako vsetky tieto nahravky a SW programy. No pokial niekto ako napriklad ja nema o meditacii a relaxacii ani sajnu(snad len autogenny trening), tak tento program by mal byt vraj ucinna a efektivna nahrada.
V dnesnej uponahlanej, stresujucej dobe ludia radsej "relaxuju" pri TV, tak preco potom neskusit toto ?
V dnesnej uponahlanej, stresujucej dobe ludia radsej "relaxuju" pri TV, tak preco potom neskusit toto ?