Ake cd HS pocuvate?
Moderátor: Moderátori
ja si myslim ze jakykoliv poslech H-S nebo BWG ti muze poskytnout jakysi most pro prechod do astralni rise, ale jestli po nem prejdes zalezi ciste na tobe a ne na nahravkach. Ty nahravky jsou schopny Tvuj mozek "jaksi" vyladit a naladit na spravnou frekvenci. H-S funguje tak ze pri tom po usnes urcite minkrat nez pri BWG nebo AVS, to mam otestovane. Ale neexistuje konkretni nahravka, ktera bude fungovat na 100% pro astralni vystupy. Ten svet je tak jemny, ze vsechno zalezi na pevnosti myslenky a udrzeni zameru, vizualizace se dostavi sama, ale udrzet ji na jednom miste je dost tezke. Je to x nasobne tezsi nez udrzet pozornost v LD ...
toť muj nazor
toť muj nazor
Re: Ake cd HS pocuvate?
Hup, sorry nejak mi to ti blblo, este raz sa ospravedlnujem
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Pozri sa sem: http://www.hemi-sync.com/shop/customer/home.php?cat=9
U každého titulu je ukážka vo formáte RealAudio.
U každého titulu je ukážka vo formáte RealAudio.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake cd HS pocuvate?
Pôvodne sa tu objavila moja predchádzajúca odpoveď aspoň 3x, pretože systém zakaždým vypísal chybové hlásenie. Keď som sa sem po krátkej dobe vrátil, zistil som, že napriek vypisovaniu chybovej hlášky sa mi zakaždým podarilo odoslať odpoveď, ktoré som následne zmazal. Počkajme na sorera, kým chybu neodstráni, aby sa nestalo, že sa tu nejaké dôležité príspevky nechcene stratia.