rozoznanie sna
Moderátor: Moderátori
rozoznanie sna
poradite mi niako s tym ze ked mam sen tak ako mam zistit ze to je sen ? vzdycky ma vtrhne ten dej so sebou a zabudnem na to ze nieco take existuje
pocet LD: 1
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Aug 02, 2011 0:35
Re: rozoznanie sna
na to existuju tzv testy reality, staci prestudovat forum ...
su to testy ktore ked zrobis v sne a v realite maju iny vysledok a tak zistis ci je to sen alebo skutocnost, su to napr:
1.citanie - ked si precitas v sne dva krat po sebe jeden riadok textu tak na druhy krat by mal byt uplne iny
2.gravitacia - skus kietat
3. skus prebehnut cez stenu
4. vypinace - v sne vacsinou nefunguju
5. zrkadlo - budes sa vidiet inac
6. dlan - mala by byt ina (6 prestov ... )
...
..
.
dalej sa mi nechce rozmyslat ... prestuduj forum - sekciu LD metody a tam by si mal najst viac
su to testy ktore ked zrobis v sne a v realite maju iny vysledok a tak zistis ci je to sen alebo skutocnost, su to napr:
1.citanie - ked si precitas v sne dva krat po sebe jeden riadok textu tak na druhy krat by mal byt uplne iny
2.gravitacia - skus kietat
3. skus prebehnut cez stenu
4. vypinace - v sne vacsinou nefunguju
5. zrkadlo - budes sa vidiet inac
6. dlan - mala by byt ina (6 prestov ... )
...
..
.
dalej sa mi nechce rozmyslat ... prestuduj forum - sekciu LD metody a tam by si mal najst viac
"Co chceme, tomu taky ochotně věříme a doufáme, že si i ostatní myslí, co si myslíme sami."
Caesar Gaius Iulius
Caesar Gaius Iulius
Dobrá otázka. Jak píše Winchester, můžeš zkoušet testy reality, problém ovšem je ten, že si na ten test ve snu nevzpomeneš Řekl bych zásadní problém, protože jakmile si na něj ve snu vzpomeneš, máš téměř vyhráno. Takže si musíš zvyknout testovat přes den a co nejvíc. Jinak k tomu seznamu bych ještě dodal ať provedeš test při jakékoliv emoci, kterou budeš právě prožívat. Tzn. pozitivní i negativní a čím větší emoce, tím větší pravděpodobnost toho, že jsi ve snu. Např. když vyhraješ ve Sportce, tak je to téměř stoprocentní sen , nebo smrt blízkého člověka je pravděpodobně taky sen. Neříkám že vždy, ale většinou ano, alespoň v mém případě. Trénuj pozornost. Kamkoliv vlezeš (škola, obchod, byt) tak zkontroluj, jestli je všechno jak má být, na svém místě. Atd.Atd.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
Teraz ti nepoviem nič originálne a ani extra múdre jednoducho to chce čas, trpezlivosť, atď. Možno by nebolo od veci skúsiť aj autosugesciu večer keď pojdeš spať, alebo v noci (nadránom) keď sa zobudíš.
Chce to čas a trpělivost a uvidíš, že se dočkáš.
- Shaman1982
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Aug 09, 2010 18:11
Mozno by si mohol skusit galantamin.
Počet Lucidných Snov - 25, LD naposledy - 9/4/2013
Á, tak pán by si přál něco jednoduššího...Co tu ještě máme? Takže můžeš zkusit vědomé vstupování do snu při usínání WILD, možná ještě nějakou mnemotechnickou větičku před spaním MILD, anebo třeba nějaký TIMER.peti napísal: chcem hocico ine ako testy reality poradite mi ?
-
- Návštevník
- Dátum registrácie: Ne Nov 06, 2011 10:45
dr.Katz napísal:Á, tak pán by si přál něco jednoduššího...Co tu ještě máme? Takže můžeš zkusit vědomé vstupování do snu při usínání WILD, možná ještě nějakou mnemotechnickou větičku před spaním MILD, anebo třeba nějaký TIMER.
A pri WILD nemusím používať test reality?
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Aug 02, 2011 0:35
tu WLD metodu by som rad vyskusal, nie test reality pokial viem tam netreba
mna by ale zaujimalo neaky postup na tu WILD metodu, nic konkretne som tu na fore nenasiel a ani na nete... mohli by ste mi tu dakto hodit link na konkretny postup ? dik
mna by ale zaujimalo neaky postup na tu WILD metodu, nic konkretne som tu na fore nenasiel a ani na nete... mohli by ste mi tu dakto hodit link na konkretny postup ? dik
"Co chceme, tomu taky ochotně věříme a doufáme, že si i ostatní myslí, co si myslíme sami."
Caesar Gaius Iulius
Caesar Gaius Iulius
-
- Návštevník
- Dátum registrácie: Ne Nov 06, 2011 10:45
WILD metóda by mala prebiehať tak, že si ľahneš do postele - tam môžeš meditovať alebo akokoľvek inak sa uvoľňovať, môžeš aj použiť sugesciu, len sa snaž nezaspať hneď! Ja si nastavujem budík o takých 5 hodín... vstanem o nejakej tej piatej (podľa toho kedy idem spať), idem na záchod, poprípade sa napiť a pod., potom ležím v posteli a znovu meditujem a sugerujem si, že dnes idem lucidne snívať. Začnú hypnagogické halucinácie, ktoré prerastú do LD.. tadá a si tamwinchester napísal:tu WLD metodu by som rad vyskusal, nie test reality pokial viem tam netreba
co to je a kde to ziskam a za kolko ?Shaman1982 napísal:Mozno by si mohol skusit galantamin.
A môžem sa ťa spýtať peti koľko si mal zatial lucidných snov? Lepšie povedané... ako dlho sa už pokúšaš o LD?
mal som len slabe este taky poriadny som nemal ani raz a pokusam sa o to 2 tyzdneFantasmic napísal:A môžem sa ťa spýtať peti koľko si mal zatial lucidných snov? Lepšie povedané... ako dlho sa už pokúšaš o LD?