AC do 5 min
Moderátor: Moderátori
AC do 5 min
Ahojte, mam známeho ktorý vie sa dostat do AC za 5 minút niekedy aj rychlejsie niekedy pomalsie... Najprv som mu neveril ale je to pravda je to borec v AC... Robý to takto : sadne si do tureckeho sedu a v hlave si len hovori ze kde chce byt napr: chcem byt na bratislavskom hrade... A do 5 ma AC a je na tom hrade. Je to zaujmave ze ako rychlo to dokaze... Ja som to skusal a nic..
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Aug 02, 2011 0:35
Re: AC do 5 min
no nechce sa mi verit,
za prve: dostat sa do astralu nieje take jednoduche, nech popise tu udajnu techniku podrobnejsie
za druhe: on vie velmi dobre ze sa to neda nijako dokazat ze mal AC, takze by som ho nebral neako vazne,
akoze ok, "zazraky" sa deju ale od tial po tial, toto je podla mna az moc prehnane
za prve: dostat sa do astralu nieje take jednoduche, nech popise tu udajnu techniku podrobnejsie
za druhe: on vie velmi dobre ze sa to neda nijako dokazat ze mal AC, takze by som ho nebral neako vazne,
akoze ok, "zazraky" sa deju ale od tial po tial, toto je podla mna az moc prehnane
"Co chceme, tomu taky ochotně věříme a doufáme, že si i ostatní myslí, co si myslíme sami."
Caesar Gaius Iulius
Caesar Gaius Iulius
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Aug 06, 2006 19:48
- Kontaktovať používateľa:
V principe je do AC jednoduche sa dostat. Pretoze to tebe nejde za 5 minut tak to nemoze ist nikomu? Skus si uvedomit ze v astrale si stale.
It's just ten percent luck
Twenty percent skill
Fifteen percent concentrated power of will
Five percent pleasure
Fifty percent pain
And a hundred percent reason to remember the name - Fort Minor
Twenty percent skill
Fifteen percent concentrated power of will
Five percent pleasure
Fifty percent pain
And a hundred percent reason to remember the name - Fort Minor
Do astrálu je možné dostať sa aj za pár sekúnd
Trochu som vás klamal lebo to neni Moj známy ale Moj brat čo ma 8 rokov a nikdy nepočul o astrale... Dozvelel som sa ho to tak že som sa ho úplne náhodou spital že či sa uz niekedy vydel ako spí a on že hej. Povedal že potom ked sa vydel tak si lietal po byte a tak... Potom som sa ho spital že ako to roby a on povedal že da sa do tureckého sedu a v hlave si hovorí napr: chcem byt u babky .. Že a potom sa za malú chvylku začne triast ( vybracie) a potom začne počuť ten hluk a potom uz je v AC ... Ked mi toto povedal tak som mu veril ved o AC nikdy nic nepočul.., a že mynule vydel niakeho ducha ako sa vtelil do človeka mi povedal neviete čo to ma znamenať ? Dnes som sa s ním rozprával o AC a povedalbze uz tam nechodí že ho to nebavy ...
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Aug 02, 2011 0:35
tak tento tvoj prispevok som myslel ze po prvom riadku ani nedocitam... nie som neaky vzorny student ale neda mi to neopravit tie tie chybi (sry ale) skolkara : spytal, videl, robi, chvilku, vibracie, minule, nebavi
... a teraz trochu k teme, nevravim ze ti neverim, mna by len velmi zaujimalo ako prisiel na to ze takto moze cestovat, vbed keby som nevedel ze nieco take existuje tak ma to ani nenapadne skusat... ale na druhu stranu musia byt aj taki, inac by sme asi nemali elektrinu, koleso a milion dalsich veci
... a teraz trochu k teme, nevravim ze ti neverim, mna by len velmi zaujimalo ako prisiel na to ze takto moze cestovat, vbed keby som nevedel ze nieco take existuje tak ma to ani nenapadne skusat... ale na druhu stranu musia byt aj taki, inac by sme asi nemali elektrinu, koleso a milion dalsich veci
"Co chceme, tomu taky ochotně věříme a doufáme, že si i ostatní myslí, co si myslíme sami."
Caesar Gaius Iulius
Caesar Gaius Iulius
Ako k tým I Y no diktáty som vzdy pisal na 5
winchester
Tak sa mi zdá, že som niekde čítal, že deti celkovo dosahujú ľahšie LD aj AC. Nie sú totižto tak viazané na "našu realitu".
Tak sa mi zdá, že som niekde čítal, že deti celkovo dosahujú ľahšie LD aj AC. Nie sú totižto tak viazané na "našu realitu".
Ked budem sám z bratom doma tak ma zevraj naučí cestovať uz sa teším Potom Vám poviem ako to dopadlo
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Asi si nepočul o prípadoch spontánneho AC, ktoré sa udeje neplánovane. U malých detí je spontánne AC celkom bežný jav. Schopnosť astrálneho cestovania sa však u týchto detí s vekom postupne vytráca až nakoniec "zabudnú", že to niekedy vedeli.winchester napísal:... a teraz trochu k teme, nevravim ze ti neverim, mna by len velmi zaujimalo ako prisiel na to ze takto moze cestovat, vbed keby som nevedel ze nieco take existuje tak ma to ani nenapadne skusat... ale na druhu stranu musia byt aj taki, inac by sme asi nemali elektrinu, koleso a milion dalsich veci
Pocujte pred nedávnom mi zomrel pes kebyze sa dostanem do astrálu tak sa s nim mozem stretnút či nie ?
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Keby si si mal na túto otázku odpovedať sám, aká by bola Tvoja odpoveď? O zvieratách a AC sa tu už popísalo dosť.
Asi nie co ?