Som blízko ?
Moderátor: Moderátori
Som blízko ?
Ospravedlnujem sa za novo vytvorenu temu a moju gramatiku ale keby som npisal do nejakej starej temy tak sa asi odpovede nedočkám takže k veci, včera ked som si šiel lahnut zo zamerom mat OOBE (lahol som si hlavou na sever ak to nekomu pomoze) tak som sa začal uvolnovat proste klasicky proces no ked už som bol dost uvolneny tak som si zacal predstavovat ako ma gravitacia taha dnu do postele a po asi 1 a pol minute predstavovania som mal taky pocit trval asi 1/4 sekundy ze som sa prepadol do postele a ani som sa nestacil nalakat skoncilo to. myslite ze uz som bol blizko OOBE ?
Re: Som blízko ?
Myslím, že sa nedá povedať, či to bol začiatok OBE, alebo nie. Ale keby som si mal tipnuť, tak poviem, že si iba zaspával.
Myslím že každemu sa stáva, že pri zaspávaní s ním trhne, niekedy až dosť prudko....
Svět je nádherná kniha, ale nemá cenu pro toho, kdo v ní neumí číst
a čo ma to trhnutie so spankom spoločné ? par krat ma strasne silno trhlo
- TheDreamingDead
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Apr 21, 2009 15:41
po racionálnej stránke to nikomu nepomôžemato4153
lahol som si hlavou na sever ak to nekomu pomoze
to je bežné pre mnoho ľudí aj pri obyčajnom zaspávaní. Hlavne pre deti je charakteristické... Údajne, keď rastú.. ale to sú len také babské povedačky, každý to môže mať kedykoľvek. Najskôr to je "vedľajší efekt" poklesnutia hladiny vedomia... ale uvedomovanie si takýchto stavov a práca s nimi je na ceste k OBEze som sa prepadol do postele a ani som sa nestacil nalakat skoncilo to
ked zaspávaš/spíš, máš uvoľnené svaly. Pri uvoľňovaní svalov môže dôjsť k samovoľným svalovým záškbom...a čo ma to trhnutie so spankom spoločné ? par krat ma strasne silno trhlo