zazitok z rana

Zážitky z vašich astrálnych výletov

Moderátor: Moderátori

madagaskar
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ut Júl 12, 2011 20:04

zazitok z rana

Príspevok od používateľa madagaskar »

dnes rano som skusal techniku na vyvolanie LD, ktoru tu pisal ATA v lucid dreaming project vramci ktorej sa mam snazit telo presvedcit, ze uz spi prevalovanim sa na posteli a ignoraciou impulzov tela. je to super technika, skusal som ju 5 dni a zatial bola uspesnost 100%. Tak som ju skusil aj dnes rano a po chvili som citil, ze mam aj mierne hypnagogicke halucinacie tak som si povedal, ze to vyuzijem a skusim sa do LD dostat cez ne. Ale nedostal som sa do LD ale do AC. Stalo sa to uz niekomu? No a ked uz som bol v tom AC (prvykrat som sa tam objavil tak ako to opisuje vacsina cestovatelov, ze som sa vznasal pod stropom nad svojou postelou). Tak som sa zniesol dolu a z prdele este raz hore, lebo to bola sranda a ked uz som bol dolu, rozmyslam co idem robit tak som presiel do bratovej izby a zrazu som zbadal nejaku postavu, ktora predomnou utekala po chodbe. tak som isiel za nou, ale bola prec. Tak som si povedal, ze idem dolu do kuchyne po schodoch a musel som byt asi blizko k fyzickej urovni, lebo dolu v obyvacke som pocul ako uz hraje telka a po schodoch isiel moj otec, tak som si myslel, ze on po tych schodoch ide s fyzickym telom, lenze zrazu na mna prehovoril. Toto je mi na tom cele nejake nejasne. Pokial viem on sa podobnym veciam vobec nevenuje, tak rozmyslam ci to bolo AC alebo len LD, ktory vyzeral ako AC. Neviete poradit pls?
hendykep
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Dec 31, 2011 19:05

Re: zazitok z rana

Príspevok od používateľa hendykep »

mne sa to stalo tiež dnes rano :D skušal som tu techniku ignoroval som svrbenie :D prevalenie na bok ani nie pretože som ležal na boku :D keby ležim na chrbte tak sa tak hlboko neuvolnim :D a bolo to rano tak som problem so stratou vedomia nemal...no a hned ked ustal prvy signal tak som mal tiez tie halusky...myslel som si ze uz vstupim do sna ale mna to hodilo vedla mojho tela a videl som sa ...dost som sa zlakol a hned som otvoril oči a ledva som sa pohol s tej paralyzi bol som ako zkamena :D ac som fakt nečakal bolo to moje prve
madagaskar
Člen fóra
Člen fóra

tak to je zaujimave, ze tiez sa ti to stalo dnes rano :D
hendykep
Člen fóra
Člen fóra

asi tak od pol siedmej do pol osmej a tebe? :D
madagaskar
Člen fóra
Člen fóra

asi od tristvrte na sedem do pol osmej
hendykep
Člen fóra
Člen fóra

ha!
madagaskar
Člen fóra
Člen fóra

zeby nahoda? :)
hendykep
Člen fóra
Člen fóra

tiez si myslim :D ale zajtra rano skusam znovu :D
Pjotrik
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Sep 10, 2011 17:30

Príspevok od používateľa Pjotrik »

madagaskar napísal:po schodoch isiel moj otec, tak som si myslel, ze on po tych schodoch ide s fyzickym telom, lenze zrazu na mna prehovoril. Toto je mi na tom cele nejake nejasne. Pokial viem on sa podobnym veciam vobec nevenuje, tak rozmyslam ci to bolo AC alebo len LD, ktory vyzeral ako AC. Neviete poradit pls?
Toto spomínal Robert Monroe vo svojej prvej knihe. Keď bol mimo tela, dokázal komunikovať s ľudmi z fyzického sveta. Potom keď sa ich na to opýtal, už vo svojom tele, nepamätali si to. Vysvetlil si to tak, že komunikoval s ich podvedomím.
hendykep
Člen fóra
Člen fóra

podla mna len komunikoval so svojim podvedomim :D
madagaskar
Člen fóra
Člen fóra

lenze moj otec uz vtedy nespal a pochybujem, ze by mohol fungovat pri vedomi keby sa jeho podvedomie tulalo po dome
Pjotrik
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Sep 10, 2011 17:30

Príspevok od používateľa Pjotrik »

Ale v prípade Monroe-a tí ľudia tiež nespali. On komunikoval s ich podvedomím, keď boli v plne bdelom stave.

//edit: viewtopic.php?f=2&t=1395&p=17476
madagaskar
Člen fóra
Člen fóra

tak to je zaujimave, este keby som zistil co to bola za postava, ktora predomnou utekala bol by som uplne spokojny. a btw tez sa vam to stava, ze v ac chcete hovorit akoby fyzickymi ustami a bud to nejde, alebo uplne potichu a akoby ste boli zachripnuty?
Napísať odpoveď