Po prvom
Moderátor: Moderátori
Po prvom
Takže, včera som mala prvé LD, Ani som sa oň nesnažila, proste nie že by som ho nechcela ale tak... prišlo proste samo. Bolo absolútne perfektné, celý ten deň som považovala za úžasne čarovný. Rozprávala som sa o tom s kamarátom a on mi povedal, že takéto sny môžu byť celkom pravidelné. Tak by ma zaujímalo, ako teraz ísť na to druhé LD a či to môže byť naozaj pravidelné... podľa mňa je to fakt také čarovnééé, kiežby takýto bol každý sen.
Re: Po prvom
Super Otvoril sa Ti svet neobmedzených možností. Môj prvý LD bol tiež úžasný. Ďalšie dni som sa nemohol dočkať, kedy znova pôjdem spať
Premýšľaj nad tým pred spaním a skús očakávať, že sa Ti to znova podarí.
Prajem Ti veľa úspechov
Premýšľaj nad tým pred spaním a skús očakávať, že sa Ti to znova podarí.
Prajem Ti veľa úspechov
A skús očakávať? Hm... si mi poradil.
Ale ja to fakt chcem a už sa nemôžem dočkať, už chcem mať aj druhéééé... Nejaké metódy skôr privítam...
Ale ja to fakt chcem a už sa nemôžem dočkať, už chcem mať aj druhéééé... Nejaké metódy skôr privítam...
Vieš, to je ako placebo efekt Veľa môžeš dosiahnuť správnym myslením. Čo mne skúsenosti hovoria, najdôležitejšia vec je veriť, že sa Ti to podarí. Samotné techniky sú až druhoradé.Brigita napísal:A skús očakávať? Hm... si mi poradil.
Ale keď už nechceš čakať na ďalšie spontánne LD, treba začať niečo robiť. Je veľa spôsobov, napr. snový denník, testovanie reality, ale to mi príde veľmi zdĺhavé. Neviem ako ostatní tu na fóre dosahujú LD, ale ja používam tzv. DEILD metódu(len nedávno som zistil, že sa to tak volá ). U mňa je to veľmi efektívne. Keď som sa o tom dozvedel, svoj prvý LD som mal možno hneď na prvý krát ako som to skúsil. Veľa muziky za málo peňazí Ide o to, že keď sa ráno zobudíš, nesmieš sa absolútne pohnuť, ani oči otvoriť. Iba čakáš, že zaspíš znova. Ale pritom si zachováš vedomie. Zvyčajne to prichádza do 10 sekúnd. Potom, keď sa Ti končí LD, môžeš to opakovať znova a znova. Viac tu:
http://www.dreamviews.com/f12/deild-dre ... eam-36281/
http://www.dreamviews.com/wiki/DEILD-Tutorial
Ďakujem, určite skúsim!