Velmy dobri soft na LD alebo cokolvek ine chcete dosiahnut.
Moderátor: Moderátori
Re: Velmy dobri soft na LD alebo cokolvek ine chcete dosiahn
no stiahla som si to a na prvýkrát mi to aj išlo ale niečo sa stalo tak som to chcela odznova tak som to odinštalovala a nainštalovala niekoľko krát lebo potom to už nikdy nešlo-nedá sa to otvoriť iba sa zjaví to okno ale hneď zmizne neznášam keď mi niečo nejde...
Link na uloz.tomato4153 napísal:ten program som mal je fakt super účinný ale vymazal som ho a teraz by som ho opäť potreboval ale ten link na hotfile píše že súbor nenájdený a rapidshare mi nechce zobraziť stránku tak prosím tých čo to majú nech to uploadnú na uloz.to
ĎAKUJEM !!!
skús kuknúť do tých ikoniek vedľa času. hľadaj mozog ono ti to už možno beží na pozadí, manipuluje tvoje podvedomie a ani o tom neviešBianka napísal:no stiahla som si to a na prvýkrát mi to aj išlo ale niečo sa stalo tak som to chcela odznova tak som to odinštalovala a nainštalovala niekoľko krát lebo potom to už nikdy nešlo-nedá sa to otvoriť iba sa zjaví to okno ale hneď zmizne neznášam keď mi niečo nejde...
haha ďakujem to ma mohlo napadnúťPjotrik napísal:skús kuknúť do tých ikoniek vedľa času. hľadaj mozog ono ti to už možno beží na pozadí, manipuluje tvoje podvedomie a ani o tom neviešBianka napísal:no stiahla som si to a na prvýkrát mi to aj išlo ale niečo sa stalo tak som to chcela odznova tak som to odinštalovala a nainštalovala niekoľko krát lebo potom to už nikdy nešlo-nedá sa to otvoriť iba sa zjaví to okno ale hneď zmizne neznášam keď mi niečo nejde...
teraz ma ináč napadlo že môj počítač používajú aj ostatní členovia rodiny hlavne mama tak by som Brain Bullet mala asi vypnúť pred tým ako odídem...alebo by som ju mohla zmanipulovať v môj prospech no celkom sa mi tento program začína páčiť srandujem
program stiahnuty , vyzera velmi dobre som zvedavi na vysledky , inac pre tich co ked to spustia a a len im tam blikne tabulka , tak musite ukoncit proces .
- Shaman1982
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Aug 09, 2010 18:11
http://ulozto.cz/xR3U2CT/thinkrightnowsetup-exe
Think Right Now je lepsi ako BBulet, pretoze text sa zobrazuje zo svojim podkladom a nespliva so vsetkym ostatnym na obrazovke.
Think Right Now je lepsi ako BBulet, pretoze text sa zobrazuje zo svojim podkladom a nespliva so vsetkym ostatnym na obrazovke.
Počet Lucidných Snov - 25, LD naposledy - 9/4/2013
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Sep 01, 2012 21:47
takže vám ten program reálne pomohol dosiahnuť LD ? predpokladám že tato technika by mohla fungovať aj na astrálne projekcie prípadne na niečo ako autosugesciu nie ?