Preco uprostred REM?

Potrebujete radu o LD, neviete ako začať? Toto je to správne fórum na položenie vašej otázky.

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
theking
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Jún 21, 2006 20:38
Kontaktovať používateľa:

Preco uprostred REM?

Príspevok od používateľa theking »

Celkom mi nejde preco sa pri WILD clovek ma zobudit uprostred REM a nieje pre jeho zaciatkom..ved ked sa zobudim uprostred REM a este bude 15 min bdiet tak uz ta REM faza bude v prdeli nie?...potrebujem si v tom trochu vyjasnit
Epholl
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2006 13:57

Re: Preco uprostred REM?

Príspevok od používateľa Epholl »

neviem.. mozno ty rychlo na ten REM nadviazes, len so zvysenym vedomim... mozno...neviem...
preco mozu mat avatari len 16 kilo?? :(
Používateľov profilový obrázok
theking
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Jún 21, 2006 20:38
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theking »

a este som sa chcel opytat ako si davatge budik...ratate aj cas kym zaspavate? ...teda ak idete spat o 23:00 zarate ze budete trebars dakych 10 min zaspavat a date si budik az na 5:10 ?
Všetko má svoje dôvody.
PyRomanSK
Návštevník
Dátum registrácie: So Máj 12, 2012 0:54

Príspevok od používateľa PyRomanSK »

no... dočítal som sa, že u každého je to inak, ja som si napríklad dal budík okolo 3:30 - 4:00 (podotýkam, že dlho predtým som nemal sen, alebo som si žiadny ani trochu nepamätal), keď budík zazvonil, hnedkaj som ho vypol a konečne som mal sen. LD to síce nebol, ale bol som rád, že po dlhej dobe aspoň nejaký sen :D som začiatočník, ale myslím že metóda WBTB (Wake up and Back To Bed - zobudiť sa a naspak do postele) mi vyhovuje, tak teda skúšam :)
Napísať odpoveď