Veľké problémi s paralízou
Moderátor: Moderátori
Veľké problémi s paralízou
Dobrý den mávam spánkovú paralízu niekedy v rospetí pol roka a niekdy aj každý den ale v poslednom čase je to už neznesitelné v priebehu 2 mesiacov ju máva stále 1x možno 2x za tižden už mi to bere sili a nemôžem dalej každú noc zaspávať zo strachom že budem mať zase paralízu do teraz som to riešil otvorením úst alebo pohnúť očami kedže je tvar najmenej zasiahnutá paralízou no teraz ich mávam silnejšie že mam strpnuté ústa a svaly mi ťahá do krču je to fakt hnusný pocit nedá sa to nejako riešiť ? či už cez odborníka alebo nejaké domáce radi čo bi mohlo pomôcť za každú radu budem vdačný
Re: Veľké problémi s paralízou
Keby si to ignoroval a pokúšal sa ďalej zaspať?
Viem, že ti môj názor nepomôže, ale ja by som bol rád keby som mal spánkovú paralýzu.... uľahčilo by mi to AC
Svět je nádherná kniha, ale nemá cenu pro toho, kdo v ní neumí číst
- TheDreamingDead
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Apr 21, 2009 15:41
Re: Veľké problémy s paralýzou
Je viacero vecí, ktoré vplývajú na výskyt spánkovej paralýzy. Keď ich upravíš, malo by to byť lepšie.
1. Nepravidelný spánkový cyklus, alebo inak nezvyčajný (príliš krátky/pridlhý).
2. Spánok na chrbte. Pri spánku na boku býva menej zvyčajná.
3. Stres
4. Strava, kofeín, pohyb... ak máš pocit, že cez deň niečo nie je v miere, tak aj to môže vplývať.
To, že si vysilený potom je dôsledok strachu z paralýzy. Keď upravíš svoj postoj k nej, tak Ti nebude prekážať a dokážeš ju prerušiť. Je to v mysli... hlavne sa tým netreba nechať vyviesť z miery, lebo vtedy to vyčerpáva.
3. Stres
4. Strava, kofeín, pohyb... ak máš pocit, že cez deň niečo nie je v miere, tak aj to môže vplývať.
To, že si vysilený potom je dôsledok strachu z paralýzy. Keď upravíš svoj postoj k nej, tak Ti nebude prekážať a dokážeš ju prerušiť. Je to v mysli... hlavne sa tým netreba nechať vyviesť z miery, lebo vtedy to vyčerpáva.
ahoj nedá sa to chcel som to skúsiť kašlať na to ale spánkovú paralízu sprevádza piskot v ušiach a všelijake zvuky proste to nejdePjotrik napísal:Keby si to ignoroval a pokúšal sa ďalej zaspať?
kebi sa to dalo velmi rád bi som ti to prenechal ja AC nepraktizujem viem o tom málo a mám pred tím rešpektarzen napísal:Viem, že ti môj názor nepomôže, ale ja by som bol rád keby som mal spánkovú paralýzu.... uľahčilo by mi to AC
Re: Veľké problémy s paralýzou
ahojTheDreamingDead napísal:Je viacero vecí, ktoré vplývajú na výskyt spánkovej paralýzy. Keď ich upravíš, malo by to byť lepšie.
3. Stres
1. ano to mávam aj kvoli škole aj sám si o to asi koledujem lebo som dlhšie hore potom stávam skoro a cez vikend spim čo to dá a niekdy si dám šlofík aj počas dna
2.ano ano toto som si všimol mam vankúš taki zaujímavý že ked ležím na boku mam hlavu zároveň s telom no ked sa otočím na chrbát mám ju vyžšie od tela a pri pralíze som večšinou na chrbte
3. som ešte mladí čiže stresu bi som nemal mat nejak extra vela max škola
4. toto bi si mi mohol prybližit tú stravu čo obsahuje kofein nepijem (je mi s toho zle)
ano paralizu som uš bral noačo ale už to človeku začne liest krkom a aj na nervy
ale dakuje za radi určite niečo budem musiet pozmeniť
- TheDreamingDead
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Apr 21, 2009 15:41
4. Myslela som hlavne pitie kávy, čierneho čaju a iných povzbudzujúcich nápojov večer, ťažké jedlo na večer možno... Nič konkrétne. Jednoducho, ak sa človek nestravuje príliš dobre, tj. nemá ustálený čas jedenia (neskoro atď.), tak sa to môže odzrkadliť na ťažkostiach so spánkom.
Keďže kávu nepiješ, tak v tej to nebude... 1. 2. to bude asi hlavne
Keďže kávu nepiješ, tak v tej to nebude... 1. 2. to bude asi hlavne