Nestálosť OBE

Zážitky z vašich astrálnych výletov

Moderátor: Moderátori

arzen
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Sep 02, 2011 12:06
Kontaktovať používateľa:

Nestálosť OBE

Príspevok od používateľa arzen »

dnes ráno som mal OBE celkom štvrtý-krát ale zakaždým narazím na jeden problém.
Moja metóda je nasledovná: cez noc počuvam mp3-ku, zobudím sa okolo 4-tej dám si vnútorný príkaz na to aby som mal LD, idem spať a samozrejme ho potom aj mám. Potom ako si LD užijem tak sa bez pohnutia zobudím a ihneď sa skúsim náhle vytrhnúť a začnem sa od nôh až po hlavu pomaly oddeľovať. Prechádzam sa po izbe a keď chcem niekde odísť tak sa ocitnem opäť v tele. :evil: čo sa s tým dá robiť?
Svět je nádherná kniha, ale nemá cenu pro toho, kdo v ní neumí číst
Pjotrik
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Sep 10, 2011 17:30

Re: Nestálosť OBE

Príspevok od používateľa Pjotrik »

Ako vieš, že to je OBE a nie LD?
arzen
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

Nie je to LD, neviem ako vy dosahujete LD ale mne to príde v sne samo, netreba mi robiť test reality, jednoducho cítim iný stav mysle a viem že je to sen, keby som chcel tak hneď ako dosiahnem LD sa môžem zobudiť ale neurobím to lebo si to chcem užiť, až keď príde čas tak začnem pociťovať telo, bez pohnutia sa zobudím a hneď sa snažím vytrhnúť sa z tela a zreteľne cítim ako sa postupne oddeľujem...
petka
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2012 22:47

Príspevok od používateľa petka »

Arzenko ak sa nachadzas v lokalite c.I skus pracovat s myslienkami. Aby si si bol skutocne isty ze si sa oddelil skusila by som dat nejake karty alebo papieriky s cislom ktore som vopred nevidela na nejake miesto v izbe a ocheckovala by som to.To tvoje oddelovanie sa mi zda nejake nasilu ale je to len domnienka. :mrgreen:
madagaskar
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ut Júl 12, 2011 20:04

Príspevok od používateľa madagaskar »

tu ale moze nastat problem, ze bude nebude v OBE ale rovno v AC a tam ten papierik byt nemusi. ja by som skusil zavolat duchovneho sprievodcu.
petka
Člen fóra
Člen fóra

Madagaško :grin: ze bude nebude?Ak sa ale nachadzal v izbe tak urcite nebol v lokalite c.2 ale mal OOBE cize bol v lokalite c.1 alebo LD.
madagaskar
Člen fóra
Člen fóra

ja keď som v AC takisto som vo svojej izbe, ale vyzerá inak. Niektoré veci ešte nemajú v AC odtlačku tak tam nie sú.
petka
Člen fóra
Člen fóra

No pockaj Madagaško :grin: ale AC si myslim ze je siroky pojem. Do Astralneho Cestovania patri aj OOBE a vsetky vycestovania mimo telo nie? Co popisujes Madagaško tvoj zazitok mimo telo je podla mna lokalita c.1 (tu a teraz).Ale nech sa pripoja nazory skusenejsich cestovatelov :roll:
madagaskar
Člen fóra
Člen fóra

tak to áno, je to zážitok tu a teraz, to nepopieram.
petka
Člen fóra
Člen fóra

Do lokality c.2 sa dostavame normalne vsetci pocas spanku alebo aspon vacsina z nas po fyzickej smrti.Alebo ked chceme vedome astralne vycestovat do lokality c.2 tak tam nam musi pomoct sprievodca :mrgreen: staci len mysliet na osobu ktoru chceme navstivit (ak sa tam nachadza).Ako pisal pan Monroe vo svojich knihach ze ak by existovalo nebo a peklo urcite by sa nachadzalo niekde v lokalite c.2 :mrgreen: .
madagaskar
Člen fóra
Člen fóra

s tym o sprievodcovi čiastočne súhlasím. ja som sa tam dostal len s jeho pomocou. sám som sa v AC vždy nachádzal ako hovoríš v tej oblasti 1 s reálnym časom. Nebo a peklo je podľa mňa dosť diskutabilné. To čo je podľa teba peklo je niečo úplne iné pre ostatných. Preto aj existujú ohniská 24-26, ktoré sa rozdeľujú podľa vierovyznaní a filozofických presvedčení.
arzen
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

Zdá sa mi zbytočné zakladať novú tému - tak to píšem tu..
No tak dnes presne o polnoci (alebo včera?) som konečne po dlhej dobe mal znova OBE. Posledný LD som mal vo februári a to bolo aj moje posledné cestovanie (až do teraz). Snažil som sa oň každý večer pred spaním, ale včera bola moja snaha obzvlášť veľká, modlil som sa ako vždy a silno som chcel aby som mal túto noc LD čo je u mňa jediný spôsob ako dosiahnuť OBE. Potom som meditoval (?) tak že som sedel na posteli a počuval obľubenu hudbu (Avril Lavigne♥ :D ) ako vždy. Obvykle končím meditáciu asi po polhodine keď mi prvý alebo drhuhýkrát spadne hlava :D . Ale preto že som vypil kávu tak sa meditácia pretiahla na 2,5h a ja som vnímal každú jednú pesničku, čo bolo u mňa neobvyklé. Začal ma bolieť chrbát a tak som si ľahol (stale so sluchatkami) a pokračoval som v tom ďalšiu hodinu. Potom som išiel spať ( o 23:24). Niečo sa mi snívalo, že ležím na posteli (nie je podstatné čo, účelom toho krátkeho sna bolo to, že som si ho uvedomil) a vtedy mi došlo že je to LD, a moja automatická reakcia na LD je, že sa bez pohnutia zobudím a ako vždy, prudko sa vytrhnem z tela, čo sa mi aj podarilo. Potešil som sa ale začalo ma to ťahať naspäť ale ja som tomu odolával, násilne som sa ťahal z tela a bol som von. Potom som chcel vyskúšať ako prejdem cez zavreté dvere, tak som išiel cez prvé dvere a počul som ako sa sklo v nich trasie. Prišiel som do kuchyne, bolo šero a ja som sa chcel niekam premiestniť (ani som sa o to velmi nepokúšal len ma to napadlo) ale nepodarilo sa, v tom som na niečo stúpil ja som sa zľakol a už som bol späť. No škoda, povedal som si. Vstal som lebo mi trebalo isť na zachod a v kuchyni sedela mama (prišla z nočnej) a pýtal som sa jej ako dlho je doma, ona na to že už asi polhodinu, ale ja som ju pri OBE nevidel, takže to bolo AC ?(v inom čase)...
arzen
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

Asi ste prehliadli otázku... Bolo to AC alebo len LD?
Pjotrik
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Sep 10, 2011 17:30

Príspevok od používateľa Pjotrik »

Podľa mňa LD. Tak ako Ty dosahuješ ten zmenený stav, dosahujem ho podobne ho aj ja, len ho nenazývam AC, ale LD. Nikdy som nerozhodoval ja o ukončení a stále som dokázal interagovať s prostredím. Preto LD.
arzen
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

To by vysvetľovalo aj "obmedzenosť" myslenia keď sa nedokážem na 100% uvedomiť ako počas dňa. Je to zvláštne myslenie.
Napísať odpoveď