Vedomým snom sa venujem už viac, ako rok a pol, takže som už viac krát zažil tzv. falošné prebudenie. No dnes sa mi prihodilo niečo, čo som pri snívaní ešte nezažil

. Mal som celkom obyčajný sen... bol som u seba v izbe spolu s kamarátkou, ktorá sedela za mojím PC a začala pozerať nejaký film (už neviem presne, čo to bolo). Povedal som jej, že som ho už videl a tak som sa zložil na postel a "zaspal som". Opäť som sa prebral v mojej izbe a keďže mi nesedelo kam kamarátka zmizla spravil som test reality s čítaním textu. Celý natešený, že po necelom týždni mám zase LD som sa rozhodol vybehnúť von a trocha si zalietať. Vyskočil som na strechu prvého auta, ktoré stálo pri dome a vo chvíli keď som sa chcel odraziť a vzlietnuť kúsok odo mňa zastalo auto a vystúpila z neho staršia žena. Spýtala sa ma, či neviem kde je nejaký hotel (prený názov si nepamätám). Povedala, že sa veľmi ponáhla a musí ho nájsť. Síce som nemal ani potuchy kde ten hotel je, ale povedal som si, že jej skúsim pomôcť (stále som si bol plne vedomý, že som v sne). Povedal som jej, že zvrchu to nájdeme rýchlejšie. Prve sa na mňa prekvapene pozrela, ale keď som ju chytil na ruky a vzlietli sme tak sa nebránila

. Ako sme tak leteli spomenul som si na jeden problém, ktorý mi v posledných dňoch behá po rozume. Keďže tá pani vyzerala inteligentne, rozhodol som sa, že sa jej na to spýtam. A tak som začal:"Viete chcel by som sa vás na niečo spýtať..." no kým som to stihol dopovedať, tak mi odvetila:" Prepáč mi, ale na toto musíš prísť sám..." Odpoveď (môjho podvedomia) bola síce zaujímavá, ale moc ma nepotešila

a krátko na to LD skočil... Zobudil som sa u seba v posteli, videl som, že je ešte dosť tma. Vstal som a vyšiel na chodbu tam som stretol mamu a začali sme sa rozprávať. Po chvíli som si povedal, že tu niečo nesedí, no skôr než som stihol spraviť test reality som sa už naozaj zobudil (ihneď som vyskúšal dýchanie zo zapchatým nosom, aby som sa uistil)... Takže pre mňa jednoznačne veľmi zaujímavý zážitok... a som si istý, že niečo podobné zažilo veľa ďalších ludí aj tu na fóre