Setkání v AC
Moderátor: Moderátori
- Viliond
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Feb 11, 2007 17:24
- Kontaktovať používateľa:
hroooooooooooooooooozne pardon ale mam teraz plni hlavu mojej priatelky a nemam cas este aj na LD no a to stretnutie?skusim ti len kratko oponovat sorer...takze raz ked mi nikto neveril a vsetci sa mi smiali..chcel som aspon mame ukazat ze je to pravda... ked to vrcholilo stala sa cudna vec... tu noc sa jej snivalo so mnou a s nebohim pradedom...bolo to vraj zive a vedela ze sniva a dedo bol stastny....a ja?sedel som ako nafetovany vedla a neriagoval...moj pohlad na ten sen?len tma a vedomie ze je to sen ale ziadny obraz ni zvuk... co to bolo?
Re:
Takže ked som sfajčený tak vnímam astrál??Viliond napísal:asi si ma nepochopil na to aby si vnimal astral musis mat znizenu frekvenciu EEG aspon na hladinu alfa... a telepatia? asi o nej moc nevies lebo to nieje prenos myslienok ale pocitov tele=dialka pathos=pocit grectina...a nieje to nic tazke ani v materialnom svete... mozme skusit nikedy
:DDD aj som si to myslel si pametam ked sommal take stavy že som myslel že mi odletela duša a bol uplne mimo... hmmm ale to iba tie prve rázy :/ by ma zaujimalo prečo som mal tieto stavy iba na začiatku.. dufam že som neni bez duše že mi utiekla
Re: Setkání v AC
Zdravim, prosím vás dá sa astralne vycestovat ked mám v naručí psa v pravej ruke? je to čivava a odmalička spi so mnou v posteli tak neviem čo mam robit ...za každu radu dakujem
Chips,
Prečo si myslíš že by to mohol byť problém "cestovať" aj so psom na rukách?
Čo konkrétne môže podľa teba tvoriť prekážku?
Prečo si myslíš že by to mohol byť problém "cestovať" aj so psom na rukách?
Čo konkrétne môže podľa teba tvoriť prekážku?
pýtam sa či nemože byt problem že sa sem tam sa pohne, chrápe...
Vedel si že aj mi ľudia sa hýbeme počas spánku, bez nášho vedomia?
Moje osobné zážitky "mimo telo" jasne ukazujú že viem mať rozdvojené vnímanie akoby v tele a zároveň byť celkom slušne vnorený mimo. Dokonca som sa raz popri tom vedome pohol. Bál som sa síce že vypadnem, ale tuším ma veľmi bolela noha alebo v danej polohe.
Balansoval som akoby na 50-60% vedomia "mimo" a zvyšok bol tu.
Buď budeš tak "mimo", že nepostrehneš ako sa psík hýbe, alebo to môžeš vnímať, ale rozhodneš sa že na to nebudeš reagovať návratom z nefyzickej reality.
A pre ujasnenie - nevyzická/snová realita je to podľa mňa aj vtedy, ak si vo svojej miestnosti a pozeráš sa zdanlivo na "svoje telo".
- To je dôvod, prečo sú tam asi vždy nejaké nezrovnalosti, ktoré sú v tejto realite inak. Na tom však nezáleží. Záleží na podstatnejšom dianí v zážitku a nie na tom, či som si ponožky hodil do pravého alebo ľavého kúta od dverí.
Moje osobné zážitky "mimo telo" jasne ukazujú že viem mať rozdvojené vnímanie akoby v tele a zároveň byť celkom slušne vnorený mimo. Dokonca som sa raz popri tom vedome pohol. Bál som sa síce že vypadnem, ale tuším ma veľmi bolela noha alebo v danej polohe.
Balansoval som akoby na 50-60% vedomia "mimo" a zvyšok bol tu.
Buď budeš tak "mimo", že nepostrehneš ako sa psík hýbe, alebo to môžeš vnímať, ale rozhodneš sa že na to nebudeš reagovať návratom z nefyzickej reality.
A pre ujasnenie - nevyzická/snová realita je to podľa mňa aj vtedy, ak si vo svojej miestnosti a pozeráš sa zdanlivo na "svoje telo".
- To je dôvod, prečo sú tam asi vždy nejaké nezrovnalosti, ktoré sú v tejto realite inak. Na tom však nezáleží. Záleží na podstatnejšom dianí v zážitku a nie na tom, či som si ponožky hodil do pravého alebo ľavého kúta od dverí.