Prechod bránou 1 v Bratislave
Moderátor: Moderátori
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prechod bránou 1 v Bratislave
Už len týždeň platí výhodná cena za kurz (do piatka 18.10.). Tí, ktorí ste sa prihlásili, nezabudnite aj včas zaplatiť, aby ste si mohli uplatniť zvýhodnenú cenu kurzu.
Aj ja by som rád šiel len do bratislavy je to ďaleko... A nemyslím že by ma roičia pustili
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Ešte stále sú voľné miesta na kruz a výhodná cena platí už len do tohto piatka, takže neváhajte a čo najskôr pošlite prihlášku spolu so zaplatením kurzového poplatku. Väčšine z Vás, ktorí ste sa prihlásili a aj za kurz zaplatili som dnes poslal potvrdzujúci mail o prijatí platby. Tých z Vás, ktorí sa ešte chcete prihlásiť, chcem poprosiť o zhovievavosť, ak sa Vám hneď neozvem. V stredu odchádzam do Kladna (za Prahou), kde budem s najväčšou pravdepodobnosťou mimo net. Koncom týždňa budem viesť kurz Prechod bránou 1 v Prahe a tak sa mi hádam podarí na chvíľu sa prihlásiť na net, ak by ste na mňa mali nejaké otázky.
Chcem sa spytat ci je ten datum stopercentny, lebo mi s kolegom 22ho robime..ci by sa to nedalo dat o tyzden neskor? pravdaze ak by to vyhovovalo aj ostatnym dik
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Termín je už 100% daný, aj priestor je objednaný. Bohužiaľ, o týždeň neskôr nemôžem ja. Skúste si s kolegom prehodiť smenu.
Žiaľ nemôžeme si prehodiť smenu Nedal by sa program z piatka dohnať potom v sobotu ?
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Určite áno... piatok je venovaný zoznámeniu sa účastníkov, teórii a diskusii. Praktické cvičenia budú od soboty do nedele.
A ešte posledné upozornenie:
Dnes je posledný deň s možnosťou prihlásiť sa za zvýhodnenú cenu. Je však nutné po odoslaní prihlášky za kurz aj zaplatiť. V prípade, že robíte prevod z Tatra banky do Tatra banky, peniaze sa pripíšu takmer okamžite. Pri prevode z inej banky do Tatra banky sa nám síce peniaze pripíšu až budúci týždeň, no pripíšu sa s vyznačeným dňom Vášho prevodu. V prípade, že tento vyznačený deň bude 18. 10. 2013, zvýhodnená cena Vám bude uznaná. V opačnom prípade budeme nútení od Vás požadovať doplatenie rozdielu buď prevodom alebo na mieste konania kurzu.
A ešte posledné upozornenie:
Dnes je posledný deň s možnosťou prihlásiť sa za zvýhodnenú cenu. Je však nutné po odoslaní prihlášky za kurz aj zaplatiť. V prípade, že robíte prevod z Tatra banky do Tatra banky, peniaze sa pripíšu takmer okamžite. Pri prevode z inej banky do Tatra banky sa nám síce peniaze pripíšu až budúci týždeň, no pripíšu sa s vyznačeným dňom Vášho prevodu. V prípade, že tento vyznačený deň bude 18. 10. 2013, zvýhodnená cena Vám bude uznaná. V opačnom prípade budeme nútení od Vás požadovať doplatenie rozdielu buď prevodom alebo na mieste konania kurzu.
Presne toto som si chcel prečítať
- WhiteWolfSix
- Moderátor
seldoooo: Ak si sa ešte neprihlásil, sprav tak čo najskôr, pretože kapacita kurzu je vzhľadom na veľkosť miestnosti naplnená. Ak si sa už prihlásil, daj mi sem vedieť, nech to môžem uzavrieť.
uz sme prihlaseny aj s kamosom a aj poplatok sme odoslali
- WhiteWolfSix
- Moderátor
OK, týmto môžem prihlasovanie sa na tento kurz uzavrieť. Všetkým, ktorí ste sa prihlásili a zaplatili za kurz ďakujem a teším sa v novembri na stretnutie s Vami.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Pre tých z Vás, ktorí ste sa prihlásili na kurz Prechod bránou 1 v Bratislave mám dobrú správu. Od dnešného dňa je známy termín nadstavbového kurzu Prechod bránou 2, ktorý sa bude konať opäť v Bratislave. Viem, že mnohí z Vás budete netrpezliví, pretože termín je stanovený na 4. - 6. 4. 2014. Budete mať však dostatok času poriadne si precvičiť to, čo sa naučíte na PB1 ako aj našetriť si peniaze na pokračovanie. Prihláška je už dostupná na stiahnutie na ANNWIN fóre .
tiež by som sa rád pridal, ak ešte nie je neskoro.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Bohužial, prihlasovanie je už uzavreté. Ak chceš absolvovať Prechod bránou 2 v Bratislave, môžeš sa v januári zúčastniť Prechodu bránou 1 vo Zvolene.
Dobre tak pôjdem do Zvolena, A za náhradníka pre prípad, že by sa v Bratislave predsa len uvoľnilo by som sa mohol prihlásiť? Z rodinných dôvodov by som radšej absolvoval PB1 v Bratislave.WhiteWolfSix napísal:Bohužial, prihlasovanie je už uzavreté. Ak chceš absolvovať Prechod bránou 2 v Bratislave, môžeš sa v januári zúčastniť Prechodu bránou 1 vo Zvolene.