- Zakryť si jedno oko a tým druhým sa snažiť pozreť na nos. Asi by ste ho mali vidieť.
- Zakryť si ústa aj nos aby ste nemohli dýchať a pokúšať sa dýchať. Ak to ide ste vo sne.
testy reality
Moderátor: Moderátori
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
testy reality
Som sa dnes bavil z jedným švajčiarom a tem mi povedal o dvoch dosť divných testoch reality.
- sorer
- Admin
Re: testy reality
Dik za prakticku a fyzicky nenarocnu metodu. Predpokladam ze je vhodne ju robit kazdu polhodinu, alebo ak sa ju nechce cloveku opakovat, ostat v nej a vykonavat bezne denne cinnosti v tejto polohe.
Stretneme sa vo sne ;)
výborně! konečně inspirace. začnu to zkoušet v autobuse.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
To s tim dychanim sem delal taky, akorat sem si jen zmacknul nos prsty, pusu nechal zavrenou a pokusil se nadechnout nosem..parkrat sem dychat moh a to me spolehlive probudilo(do LD:))sorer napísal:Som sa dnes bavil z jedným švajčiarom a tem mi povedal o dvoch dosť divných testoch reality.Dosť čudné metódy, ale čo už, všetko treba vyskúšať.
- Zakryť si jedno oko a tým druhým sa snažiť pozreť na nos. Asi by ste ho mali vidieť.
- Zakryť si ústa aj nos aby ste nemohli dýchať a pokúšať sa dýchať. Ak to ide ste vo sne.
tak mě napadlo, že by možná stálo za pokus nalepit na určitá místa např. nějaké samolepky s obrázkem, abych si vždycky připomenul udělat test reality. Např. na zrcadlo, na volant, klávesnici apod.
Mě zase napadlo, že pro lidi, kteří pracujeme u kompu by mohl někdo vytvořit jednoduchý prográmek, který by v průběhu dne v nepravidelných intervalech vyhodil okno s nápisem "Jste právě ve snu?"
Samba! Samba simba! Sambaaaa! Dneska je tu bejby Samba! Proto nezůstavej sama doma! Proto nezůstávej sama! Je tu Samba Samba Simabaaa!!!
- sorer
- Admin
Taky program aj existuje, aj som ho niekedy pouzival, ale uz sa mi niekde stratil. Takze ak mozno vyvinies trochu usilia tak ho niekde na nete najdes. Alebo potom ostava len druha moznost, nejaky pekny programik si naprogramovat.
Stretneme sa vo sne ;)
a ten nápis JSTE PRÁVĚ VE SNU by se mohl ukázat několikrát za sebou, ať můžeš hned zkontrolovat, jestli skutečně nejsi ve snu, protože ve snu by se asi změnil na jinou větu.
- sorer
- Admin
Chlapi ale ved vy mi tu davate rady ako keby som to mal naprogramovat. Ja by som sa velmo rad na to vrhol ale nemam na to cas. Na starosti mam ine dolezitejsie veci. Pocitacove hry, pozeranie TV apod. Urcite to chapete.
Stretneme sa vo sne ;)
no vidím, žes čas nakonec našel. Je to výborné. Možná by ten červený (hnědý) TEST mohl za pár sekund zmizet abychom to mohli otestovat několikrát za sebou. Mám zkušenosti s hodinkama, že je nutné otestovat realitu alespoň třikrát za sebou.
- sorer
- Admin
Tak som to vylepsil tak ze ak je text zobrazeny a kliknes na tlacitko tak text zmizne. Navyse sa pri nacitani stranky text vzdy zmeni.
Kto ma zaujem moze si pozriet program na stranke
http://www.3oko.sk/lucid_checker.html
Ked si zobrazite zdrojovy kod najdete tam aj javascript funkciu. Kod si mozete stiahnut a upravit podla vlastnej vole.
Kto ma zaujem moze si pozriet program na stranke
http://www.3oko.sk/lucid_checker.html
Ked si zobrazite zdrojovy kod najdete tam aj javascript funkciu. Kod si mozete stiahnut a upravit podla vlastnej vole.
Stretneme sa vo sne ;)