Elektricke pole

Všetky ďalšie témy o astrálnom cestovaní

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
DarkSoul
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 91
Dátum registrácie: Po Máj 02, 2005 9:44
Kontaktovať používateľa:

Elektricke pole

Príspevok od používateľa DarkSoul »

Tak nedavno som sa rano zobudil a asi po 1,5 az 2 hod som sa rozhodol ze sa idem pokusit mat LD, tak som si isiel lahnut a cakal som na spanok. Bol som uz asi velmi bdely lebo sa mi nedalo zaspat, asi po 30 az 40 minutach sa mi mysel niekde zatulala a tak som sa sustredil kde, zrazu som videl celkom jasne jednu ulicu kadial chodievam na anglictinu(zhodou nahod tam pred tyznom auto zranilo niekolkych chodcov), bolo to celkom normalne az na to ze ja som tam nebol, videl som to len z jedneho uhla nieco ako kamera.
Po chvili ma to prestalo bavit a tak ma napadlo ze sa pokusim o AC, obraz sa okamzite stratil a uz som videl len svoju izbu(stale som mal zavrete oci). Citil som sa uvolnene ale inak normalne, chcel som vstat a tak som sa o to pokusil lenze ostal som lezat a citil som ze nemam kontrolu nad svojim telom, po chvili som ho necitil. Stale som sa snazil pohnut, vsetku svoju energiu som sustredil na pohyb a tak sa stalo ze som sa zacal pohybovat do prava lenze to islo strasne tazko a pomaly - citil som ze mi v tom nieco brani - bolo to ako prechadzat cez silne elektricke pole. Podarilo sa mi pohnut sa asi o 10 cm a potom ma nieco vtiahlo naspat.
Myslim si ze to bolo skoro AC ale niesom si isty, ale ak ano tak konecne co sa jedna o vedomy pokus a necitil som strach. Uz len prekonat to pole.

Mate podobne skusenosti s takym polom alebo s niecim co vam branilo vycestovat ?
Používateľov profilový obrázok
Hanawa
V.I.P.
V.I.P.
Príspevky: 190
Dátum registrácie: Št Jún 10, 2004 13:06
Bydlisko: Krupina

Príspevok od používateľa Hanawa »

Mne sa občas stane, že keď sa chcem vymotať z tela von, tak mi bráni taká akokeby blana. Alebo tiež niekedy je to pocit ako keby jedna časť tela bola priťahovaná magnetom naspať do tela a vtedy sa iba krútim okolo tej časti a nie a nie von. Vtedy čím vačšia snaha tým horšie, je potrebné sa trochu ukľudniť a znovu si uvedomiť v akom som stave a potom to už zvačša ide. Ešte sa mi nestalo aby som nakoniec nevyletel ak som sa dostal až tak ďaleko ...
Napísať odpoveď