Rastlinky pre LD
Moderátor: Moderátori
Re: Jak se naučit mít LD ?
ja som na LD už asi príliš lenivý. musím si zohnať nejakú chemickú pomoc. Asi neviete, kde sa dá zohnať Calea Zacatechichi (Dream Herb) ??
-
- Návštevník
- Dátum registrácie: Ne Feb 01, 2004 21:28
- Kontaktovať používateľa:
- inač ževraj aj Ajahuaska (nápoj z niečoho čo rastie v Amazonskom pralese ) je dobrá na AC aj ja som straaaasne leniva - robit tie zdlhave uvolnovacie metody a .... a možno aj preto som nemala uz dlho LD ani AC ale zatiaľ to islo vzdy aj bez toho - vlastne som z toho celeho mirne zmetená ale straaaaaasne by som si uz zelala trosku si zalitat !!!!!!!!!!!!!!!
amka: aya je podla popisov dost tvrda droga /spolu so salviou. nemyslim to v zmysle zavislosti, ale jednoducho ako lsd ti to uplne zmeni vnimanie. asi by som sa do toho nepustal ak nemas psychedelicke skusenosti...
naproti tomu skus hladat "dream herb" a zistis ze ide o dost zaujimavy cajicek bez rizika, ze ostanes na "druhej strane"
naproti tomu skus hladat "dream herb" a zistis ze ide o dost zaujimavy cajicek bez rizika, ze ostanes na "druhej strane"
pomůcky pro LD
Zkoušeli jste někdy použít nějaké "látky" pomáhající LD?
Na ld4all.com tomu věnují celé jedno fórum. Prý pomáhá rostlina calea zacatechichi, máta, vitaminy B6 a B12 a další.
Včera jsem vyzkoušel tu mátu. Uvařil jsem si hrnek mátovýho čaje a vypil ho asi dvě hodiny před spánkem. Zdál se mi sen, že můžu lítat a procházet zdmi a uvědomil jsem si, že tohle se dělá v lucidním snění. Pochopil jsem teda, že je to sen, ale bohužel mě to hned probudilo.
Každopádně si myslim, že to byl úspěch. Ještě to vyzkoušim několikrát a napíšu, jak to funguje a jestli nešlo jenom o to, že jsem věřil, že máta pomůže.
Na ld4all.com tomu věnují celé jedno fórum. Prý pomáhá rostlina calea zacatechichi, máta, vitaminy B6 a B12 a další.
Včera jsem vyzkoušel tu mátu. Uvařil jsem si hrnek mátovýho čaje a vypil ho asi dvě hodiny před spánkem. Zdál se mi sen, že můžu lítat a procházet zdmi a uvědomil jsem si, že tohle se dělá v lucidním snění. Pochopil jsem teda, že je to sen, ale bohužel mě to hned probudilo.
Každopádně si myslim, že to byl úspěch. Ještě to vyzkoušim několikrát a napíšu, jak to funguje a jestli nešlo jenom o to, že jsem věřil, že máta pomůže.
Re: pomůcky pro LD
ja som skusal caj z lubovnika, malo to len placebo efekt
calea - o tom som cital, pouzivali to indiani na LD. (planujem vyskusat)
calea - o tom som cital, pouzivali to indiani na LD. (planujem vyskusat)
http://www.bouncingbearbotanicals.com/p ... cts_id=100 tade je mozne koupit CALEA ZACATECHICHI na objednavku 56 gr za cca 360 Kc. Neslozime se a neobjedname to ?
Re: pomůcky pro LD
ten link vyzera zaujimavo. Ale: je to $17 + predpokl. postovne cca 300 => dohromady tak 700-liter.
2, asi nikto z nas nema kreditku, ked chces zaplatit bankovym sekom, musis zaplatit banke nejake percento (pod urcitu sumu to ani nerobia), a je okolo toho vela vybavovania.
ja v lete idem do usa, planujem bud nakupit cajicek na cely rok alebo nejake semena, co by sa dalo dalej distribuovat...
2, asi nikto z nas nema kreditku, ked chces zaplatit bankovym sekom, musis zaplatit banke nejake percento (pod urcitu sumu to ani nerobia), a je okolo toho vela vybavovania.
ja v lete idem do usa, planujem bud nakupit cajicek na cely rok alebo nejake semena, co by sa dalo dalej distribuovat...
Salvia divinorum nieje droga ale vzacna rastlina!ibbeta napísal:aya je podla popisov dost tvrda droga /spolu so salviou. "
All: Prepacte za moej "vulgarne" vyjadrenie
Naposledy upravil/-a el_nino v St Júl 21, 2004 18:45, upravené celkom 1 krát.