Telekinéza
Moderátor: Moderátori
- V3iL_0v_S3cr3cY
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Máj 22, 2005 19:17
- Kontaktovať používateľa:
Telekinéza
Imp mi raz poradil aby som skúsil telekinézu a dnes som sa k tomu konecne dostal.. nebolo to nic velké iba papier na ihle v korku ale daval som pozor aby som nedýchal ani aby neprúdil vzduch a podarilo sa!!! najprv sa rozkýval, potom sa otočil o 90 st. :):)
Myslíte si že to čo dýchate je vzduch?
- V3iL_0v_S3cr3cY
- Člen fóra
to ma byt vtip s tym navodom lebo to tak znie... ale keby nahodou ne tak potom:
-1.kupis si vino ktore ma korkovu zatku
-2.otvoris ho(ak nemas 18 tak to prosim ta nepi lebo z toho este budem mat trable...)
-3.samozrejme nezabudnes otvorit ho co najjemnejsie aby zatka nebola zdeformovana a aby stala rovno
-4.vezmes si ihlu (pozor na úrazy!!!ihla je veľmi nebezpečná )
-5.zapichnes ihlu
-6.do korku nie do prsta!!!
-7.vezmes si papier velkosti A6
-8.pomocou pravítka si nacrtnes uhlopriecky--> zistis kde je stred
-9.do stredu spravis malu dierku ihlou(pozor!!!papier nesmie byt celkom prederavený len trochu do polky hrúbky...ale presne do polky komu to nevyjde presne do polky nema absolutne ziadnu sancu:( lebo by sa tazko tocil...musi byt iba stabilne polozeny...)
-10.ked to je hotove blahozelam!!!dostali sme sa k bodu c 12
-11.ale najprv bod c. 11
-12.hurá!!!sme tu!!!
-13.teraz uz iba civiet na papier ako tela na nove vrata kto nevie ako sa to robi... -14.no a uz iba mysliet na to ze sa to toci a ono to po chvili pride
-15.ak sa vam to podarilo blahozelam!!!
-16.no ale uz na to vazne prestante cumiet!!!
-1.kupis si vino ktore ma korkovu zatku
-2.otvoris ho(ak nemas 18 tak to prosim ta nepi lebo z toho este budem mat trable...)
-3.samozrejme nezabudnes otvorit ho co najjemnejsie aby zatka nebola zdeformovana a aby stala rovno
-4.vezmes si ihlu (pozor na úrazy!!!ihla je veľmi nebezpečná )
-5.zapichnes ihlu
-6.do korku nie do prsta!!!
-7.vezmes si papier velkosti A6
-8.pomocou pravítka si nacrtnes uhlopriecky--> zistis kde je stred
-9.do stredu spravis malu dierku ihlou(pozor!!!papier nesmie byt celkom prederavený len trochu do polky hrúbky...ale presne do polky komu to nevyjde presne do polky nema absolutne ziadnu sancu:( lebo by sa tazko tocil...musi byt iba stabilne polozeny...)
-10.ked to je hotove blahozelam!!!dostali sme sa k bodu c 12
-11.ale najprv bod c. 11
-12.hurá!!!sme tu!!!
-13.teraz uz iba civiet na papier ako tela na nove vrata kto nevie ako sa to robi...
Kód: Vybrať všetko
http://images.google.sk/images?q=tbn:CvvfhYGbgjUJ:http://www.pozitivni-noviny.cz/IMAGES/ateo/Silena-krava.jpg
-15.ak sa vam to podarilo blahozelam!!!
-16.no ale uz na to vazne prestante cumiet!!!
- V3iL_0v_S3cr3cY
- Člen fóra
Dnes rano som zase skusal a podarilo sa mi...fukal trochu vietor ale ja som ho prekonal :):) a otocil som papier oproti(asi 10x cize to snad nebola "nahoda"(ja viem, nahoda neni...)) asi som v tom uz "borec":D...dnes to tusim vezmem do skoly...budeme s Imp-om skusat:)
Moc vtipne....
Velmi vtipne to s tou sialenou kavou. Ale nie, vazne. Nemas nejaky skutocny navod??
PEACE FOREVER
- V3iL_0v_S3cr3cY
- Člen fóra
Len tak....
Takze si sarmantny ako sialena krava?? Ale nie, prooosiiiim. Ja som tu adresu pisala asi pol hodinu, kym som sa dostala na tu stranku, a ono mi to tam vyhodi nejaky obrazok so sialenou kravou, co ma na pysku vytetovane DANGER!! . Daj skutocny navod. PLS!!
P.S.: Da sa naucit pohybovat aj vacsimi a tazsimi vecami, ako je papier? Da sa naucit aj napr.: rozbit vazu len tym, ze na to myslis? Ak hej, tak ako? Odpis.
P.S.: Da sa naucit pohybovat aj vacsimi a tazsimi vecami, ako je papier? Da sa naucit aj napr.: rozbit vazu len tym, ze na to myslis? Ak hej, tak ako? Odpis.
PEACE FOREVER
- V3iL_0v_S3cr3cY
- Člen fóra
Re: Len tak....
Ale ten návod je vážne skutočný.......len bez kravy, 11. a 12.bodu ale ked ti to z toho neni jasne tak to napisem este razHelienca napísal:Daj skutocny navod. PLS!!
1. vezmes si korok a zapichnes donho ihlu asi do polky
2. vezmes papier A6 a zistis de je stred
3. polozis ho stredom na ihlu ale nie aby prepichla papier celkom len nech sa papier nezosmykne
4. a teraz energiou myslienky pohybujes papierom doprava a dolava
ked sa ti to podari tak napis
A da sa hybat aj tazsimi vecami len musis mat dost silnu myslienku cize cim silnejsia myslienka tym tazsou vecou pohnes
- HarrPotter
- Návštevník
- Dátum registrácie: St Aug 10, 2005 17:08